Uitstapjes vlakbij Poppentheater Irene Laros

Grote of Onze Lieve Vrouwekerk Tholen

tholen, Zeeland (4.51km)  -  De Grote of Onze Lieve Vrouwekerk domineert het stadsbeeld van Tholen. Een bezoekje aan dit imposante bouwkerk is absoluut de moeite waard.

geopend, open op woensdag en zaterdag 

Uitkijktoren Slikken van de Heen

sint philipsland, Zeeland (5.21km)  -  Beklim Uitkijktoren Slikken van de Heen in Sint Philipsland in Zeeland en ontdek het prachtige natuurgebied. Spot konikpaarden en nog veel meer andere dieren.

elke dag geopend 

Kruidentuin Kruytenburg

poortvliet, Zeeland (5.66km)  -  Bezoek Kruidentuin Kruytenburg in het Zeeuwse Poortvliet en ontdek kruiden, vergeten groenten en exotische planten.

geopend, elke dag geopend 

SkyShark Experience

poortvliet, Zeeland (6.21km)  -  Toe aan een ongekende adrenalineboost? Bij SkyShark scheer je als een torpedo door het water. In een mechanische haai zoef je door de zee en spring je wel zes meter hoog door de lucht!

geopend op afspraak of bel +31 (0)166 662 384 / +31 (0)6 5100 45 64 

Actie: € 10,- korting per ticket

Jachthaven de Schapenput

de heen, Noord-Brabant (6.84km)  -  Bezoek de karakteristieke haven de Schapenput, geniet van de schone natuur van het Noord-Hollandse watergebied en ontdek de vele activiteiten die er te beleven zijn.

elke dag geopend 

Streekmuseum De Meestoof

sint annaland, Zeeland (7.52km)  -  Streekmuseum De Meestoof herbergt cultureel erfgoed. In de gebouwen zijn verschillende wisselende exposities te zien.

gesloten, open van  1 april t/m 31 augustus, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Kaarsenmakerij Ambachtelijk Kaarslicht

sint annaland, Zeeland (7.53km)  -  Kom ambachtelijke kaarsen maken bij Kaarsenmakerij Ambachtelijk Kaarslicht in het Zeeuwse Sint Annaland!

geopend op afspraak of bel +31 (0)166 - 76 50 07 

Intratuin Halsteren

halsteren, Noord-Brabant (8.11km)  -  Bij Intratuin Halsteren bruist het van de groene activiteiten!

elke dag geopend 

Monkey Town Bergen op Zoom

bergen op zoom, Noord-Brabant (8.15km)  -  Bij Monkey Town kunnen kinderen al hun energie kwijt op de klimbaan, in de ballenbak of op de trampoline. En is het lekker weer buiten, dan duiken ze in de buitenspeeltuin. Zo'n vijfhonderd vierkante meter met speelattributen op het witte zand.

elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Melanen

halsteren, Noord-Brabant (8.22km)  -  Buiten zwemmen zonder het ook maar een seconde koud te hebben, dat kan in het lekker verwarmde water van openluchtzwembad De Melanen.

gesloten, open van  23 april t/m 4 september, van 10:00 uur tot 21:00 uur