1

Uitstapjes vlakbij Restaurant Burgertrut

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Brutus Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland  -  Bezoek Brutus in Rotterdam en ontdek verschillende kunstenaars die het lokale en internationale publiek te verenigen. Word verrast met confronterende en boeiende exposities.

Duotuin

rotterdam, Zuid-Holland  -  Sinds 1990 worden onder de naam 'Duotuin' tuinen, dakterrassen, meubilair voor de tuin ontworpen. Deze tuinen en accessoires zijn te bezichtigen in Rotterdam.

Rotterdam Ahoy

rotterdam, Zuid-Holland  -  Samen naar een concert van jullie favoriete band. Op het puntje van je stoel zitten tijdens een tenniswedstrijd. Of met collega's drankjes drinken op een zakelijke beurs. Rotterdam Ahoy is een evenementenlocatie van formaat!

MindEscape

rotterdam, Zuid-Holland  -  Bij MindEscape in Rotterdam kun je kiezen uit twee spannende escape rooms. Help een meisje bevrijden uit een poppenhuis of ga op zoek naar de schat op Cocoseiland.

Remastered

rotterdam, Zuid-Holland  -  Kijk je ogen uit bij Remastered in Rotterdam. Beweeg je in deze unieke experience letterlijk door het werk van de Hollandse Meesters van toen én nu!

Kunstinstituut Melly

rotterdam, Zuid-Holland  -  Geïnteresseerd in hedendaagse kunst? Dan voel je je helemaal thuis bij Kunstinstituut Melly! Hier vind je verrassende exposities van hedendaagse kunstenaars. Allemaal in een monumentaal gebouw aan de hipste straat van Rotterdam.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant Burgertrut