1

Uitstapjes vlakbij Malieveld

Snuffelen in het oudste boekenmuseum ter wereld

den haag, Zuid-Holland (0.11km)  -  Snuffel op je gemak tussen de prachtige boekencollectie. In Huis van het boek leer je alles over het geschreven en gedrukte boek van vroeger en nu. Kleurrijke tentoonstellingen nemen je mee naar de wereld van het boek.

Escher in Het Paleis: laat je verwarren!

den haag, Zuid-Holland (0.22km)  -  Niets is wat het lijkt in Escher in Het Paleis! In dit museum zijn kinderen groter dan hun ouders, groeien vogels uit Hollandse weiden en worden bezoekers constant op het verkeerde been gezet met de kunstwerken van M.C. Escher.

-aanbevolen door adverteerder-

Haags Historisch Museum

den haag, Zuid-Holland (0.41km)  -  Het Haags Historisch Museum ligt in hartje Den Haag en verhaalt de geschiedenis van onze politieke hoofdstad.

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (0.45km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

Museum Bredius

den haag, Zuid-Holland (0.48km)  -  Het Brediusmuseum toont de nagelaten werken van kunstkenner en oud-museumdirecteur Abraham Bredius.

Bewonder Hollandse Meesters in het Mauritshuis

den haag, Zuid-Holland (0.49km)  -  Het Mauritshuis is een prachtig museum, vol wereldberoemde kunstwerken uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Bekend topstuk is Meisje met de parel van Vermeer, maar het Mauritshuis is nog zoveel meer!

-aanbevolen door adverteerder-

Theaters Diligentia & PePijn

den haag, Zuid-Holland (0.58km)  -  In twee bijzondere gebouwen in Den Haag zijn Theater Diligentia & Theater PePijn gevestigd. Beide theaters hebben een gevarieerd programma, waaronder cabaret, muziek en toneel.

Lange Voorhout, de mooiste laan van Nederland

den haag centrum, Zuid-Holland (0.59km)  -  Een bezoekje aan Den Haag is niet compleet zonder een wandeling over het Lange Voorhout. Aan deze mooiste laan van Nederland vind je beroemde gebouwen zoals het Hotel des Indes, de Kloosterkerk en het smalste huisje van Den Haag.

Het Binnenhof in Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (0.6km)  -  Het Binnenhof is de beroemdste plek in Den Haag. Niet alleen omdat van daaruit ons land geregeerd wordt, ook omdat het een prachtige historische plek is vol iconische gebouwen. Een hotspot voor demonstraties én toeristen.

Japanse tuin op landgoed Clingendael

den haag, Zuid-Holland (0.68km)  -  De Japanse esdoorns, de rododendrons en de bloeiende azalea's maken van de Japanse tuin een plaatje. De bijzondere tuin op landgoed Clingendael is slechts enkele weken per jaar open.

Galerij Prins Willem V

den haag, Zuid-Holland (0.71km)  -  Galerij Prins Willem V is een grote luxe zaal tot de nok toe gevuld met schilderijen en geeft een beeld van de verzameling van Prins Willem V. Bewonder werk van oude meesters als Peter Paul Rubens en Paulus Potter.

Museum de Gevangenpoort

den haag, Zuid-Holland (0.71km)  -  In het hart van historisch Den Haag is museum De Gevangenpoort gevestigd. Beleef de geschiedenis van misdaad en straf.

Stedentrips Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.73km)  -  Een dag lekker door de hoofdstad van Zuid-Holland struinen. Den Haag staat bekend om het Vredespaleis. Ook een dagje weg naar het vernieuwde Madurodam is aan te raden.

Primark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.75km)  -  Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

Rondleiding Tweede Kamer

den haag, Zuid-Holland (0.75km)  -  Volg een rondleiding door het politieke centrum van Nederland: de Tweede Kamer in Den Haag. ProDemos neemt je mee!

Dille & Kamille Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.75km)  -  Geniet van de natuurlijke uitstraling van de artikelen in Dille & Kamille Den Haag. Laat je verleiden door de heerlijkste geuren van zeepjes en kaarsen. Dwaal langs de talloze hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken.

Nationaal Museum Sophiahof

den haag centrum, Zuid-Holland (0.77km)  -  Het centrum voor alles wat met Nederlands-Indië te maken heeft: Nationaal Museum Sophiahof. Niet alleen over vroeger, maar ook over het Indonesië van nu.

Pathé Buitenhof

den haag, Zuid-Holland (0.78km)  -  Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

De Haagse Passage

den haag, Zuid-Holland (0.78km)  -  Lekker winkelen, wat drinken of gewoon genieten van de architectuur. In de Passage waan je je even in het chique Den Haag van de negentiende eeuw.

Louis Couperus Museum

den haag, Zuid-Holland (0.78km)  -  Kom alles te weten over een van de grootste Nederlandse schrijvers in het Louis Couperus Museum te Den Haag!

Literaire wandelroute - Louis Couperus

den haag, Zuid-Holland (0.78km)  -  Struin door Den Haag, in de voetsporen van schrijver Louis Couperus. De gids van het Louis Couperus Genootschap neemt je mee langs alle belangrijke plekken in het leven van Couperus. Er is ook een Eline Vere wandeling.

Nationaal Archief

den haag, Zuid-Holland (0.78km)  -  In het Nationaal Archief is bijna duizend jaar aan Nederlandse geschiedenis opgeslagen in 142 kilometer archieven. Bekijk kaarten, tekeningen en foto's over historische onderwerpen zoals de Tweede Wereldoorlog.

Atrium City Hall

den haag, Zuid-Holland (0.79km)  -  Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is de ontmoetingsplek voor burgers en bezoekers. Bezoek een van de vele culturele, educatieve en maatschappelijke evenementen!

Havana Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.8km)  -  Vier het leven bij Havana Den Haag! Dit café is een gezellige eet- en dansgelegenheid met Cubaanse invloeden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Malieveld