Uitstapjes vlakbij Binnenhof Den Haag

Stedentrips Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.13km)  -  Een dag lekker door de hoofdstad van Zuid-Holland struinen. Den Haag staat bekend om het Vredespaleis. Ook een dagje weg naar het vernieuwde Madurodam is aan te raden.

elke dag geopend 

Bewonder Hollandse Meesters in het Mauritshuis

den haag, Zuid-Holland (0.14km)  -  Het Mauritshuis is een prachtig museum, vol wereldberoemde kunstwerken uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Bekend topstuk is Meisje met de parel van Vermeer, maar het Mauritshuis is nog zoveel meer!

elke dag geopend 

Rondleiding Tweede Kamer

den haag, Zuid-Holland (0.16km)  -  Volg dan een rondleiding door het politieke centrum van Nederland: de Tweede Kamer in Den Haag. ProDemos neemt je mee!

doordeweeks geopend 

De Haagse Passage

den haag, Zuid-Holland (0.18km)  -  Lekker winkelen, wat drinken of gewoon genieten van de architectuur. In de Passage waan je je even in het chique Den Haag van de negentiende eeuw.

elke dag geopend 

Museum Bredius

den haag, Zuid-Holland (0.19km)  -  Het Brediusmuseum toont de nagelaten werken van kunstkenner en oud-museumdirecteur Abraham Bredius.

's maandags gesloten 

Haags Historisch Museum

den haag, Zuid-Holland (0.2km)  -  Het Haags Historisch Museum ligt in hartje Den Haag en verhaalt de geschiedenis van onze politieke hoofdstad.

's maandags gesloten 

Pathé Buitenhof

den haag, Zuid-Holland (0.2km)  -  Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

elke dag geopend 

Museum de Gevangenpoort

den haag, Zuid-Holland (0.21km)  -  In het hart van historisch Den Haag is museum De Gevangenpoort gevestigd. Beleef de geschiedenis van misdaad en straf.

's maandags gesloten 

Galerij Prins Willem V

den haag, Zuid-Holland (0.21km)  -  Galerij Prins Willem V is een grote luxe zaal tot de nok toe gevuld met schilderijen en geeft een beeld van de verzameling van Prins Willem V. Bewonder werk van oude meesters als Peter Paul Rubens en Paulus Potter.

's maandags gesloten 

Primark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.23km)  -  Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

elke dag geopend 

Dille & Kamille Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.29km)  -  Geniet van de natuurlijke uitstraling van de artikelen in Dille & Kamille Den Haag. Laat je verleiden door de heerlijkste geuren van zeepjes en kaarsen. Dwaal langs de talloze hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken.

elke dag geopend 

Pathé Spuimarkt

den haag, Zuid-Holland (0.29km)  -  Het Spui is misschien bekend van Monopoly, maar toevallig is hier ook één van de beste bioscopen te vinden!

elke dag geopend 

Theaters Diligentia & PePijn

den haag, Zuid-Holland (0.3km)  -  In twee bijzondere gebouwen in Den Haag zijn Theater Diligentia & Theater PePijn gevestigd. Beide theaters hebben een gevarieerd programma, waaronder cabaret, muziek en toneel.

elke dag geopend 

Laat je opmaken door MAC professionals

den haag, Zuid-Holland (0.3km)  -  MAC verkoopt professionele en kwalitatieve make-up producten. Het winkelpersoneel is je graag van dienst en maken je bovendien gratis op.

elke dag geopend 

Het Haags Gemeentearchief

den haag, Zuid-Holland (0.31km)  -  Meer weten over de geschiedenis van Den Haag? Het Haags Gemeentearchief biedt uitkomst!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Atrium City Hall

den haag, Zuid-Holland (0.31km)  -  Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is de ontmoetingsplek voor burgers en bezoekers. Bezoek een van de vele culturele, educatieve en maatschappelijke evenementen!

's zondags gesloten 

De Koninklijke Schouwburg Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.32km)  -  Een van de mooiste locaties van Den Haag is de Koninklijke Schouwburg. Cultuur komt tot leven in de klassieke foyers en zalen.

elke dag geopend 

De Beeldengalerij

den haag centrum, Zuid-Holland (0.33km)  -  Met een wandeling langs De Beeldengalerij bekijk je kunst in het wild. Van Karel Appel tot Haagse Harry, tijdens het winkelen of uitgaan loop je deze beelden letterlijk tegen het lijf.

elke dag geopend 

Lush Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.34km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

elke dag geopend 

Lange Voorhout, de mooiste laan van Nederland

den haag centrum, Zuid-Holland (0.35km)  -  Een bezoekje aan Den Haag is niet compleet zonder een wandeling over het Lange Voorhout. Aan deze mooiste laan van Nederland vind je beroemde gebouwen zoals het Hotel des Indes, de Kloosterkerk en het smalste huisje van Den Haag.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Binnenhof Den Haag