Uitstapjes vlakbij Binnenhof Den Haag

De Haagse Passage

den haag, Zuid-Holland (0.18km)  -  Lekker winkelen, wat drinken of gewoon genieten van de architectuur. In de Passage waan je je even in het chique Den Haag van de negentiende eeuw.

Pathé Buitenhof

den haag, Zuid-Holland (0.2km)  -  Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

Galerij Prins Willem V

den haag, Zuid-Holland (0.21km)  -  Galerij Prins Willem V is een grote luxe zaal tot de nok toe gevuld met schilderijen en geeft een beeld van de verzameling van Prins Willem V. Bewonder werk van oude meesters als Peter Paul Rubens en Paulus Potter.

Primark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.23km)  -  Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

Haagse Antiek- en boekenmarkt

den haag, Zuid-Holland (0.3km)  -  Antiekliefhebbers opgelet: van mei tot en met september staat de Haagse antiek- en boekenmarkt op het Lange Voorhout. Wandel langs kraampjes met curiosa, haal een bakje poffertjes en geniet van de knusse sfeer op de markt.

Atrium City Hall

den haag, Zuid-Holland (0.31km)  -  Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is de ontmoetingsplek voor burgers en bezoekers. Bezoek een van de vele culturele, educatieve en maatschappelijke evenementen!

De Beeldengalerij

den haag centrum, Zuid-Holland (0.33km)  -  Met een wandeling langs De Beeldengalerij bekijk je kunst in het wild. Van Karel Appel tot Haagse Harry, tijdens het winkelen of uitgaan loop je deze beelden letterlijk tegen het lijf.

Lush Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.34km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (0.35km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

Amare

den haag, Zuid-Holland (0.39km)  -  In het hart van Den Haag staat het hypermoderne cultureel huis Amare. Broedplaats voor creatief talent en de plek waar je als bezoeker geniet van de mooiste podiumkunsten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Binnenhof Den Haag