Uitstapjes vlakbij Riga Ranch - GESLOTEN

Amstelhoeve Recreatie

de hoef, Utrecht (1.19km)  -  De Amstelhoeve is een perfecte uitvalsbasis voor groepen. Ideaal voor een weekend weg met vrienden of familie! Bijzonder: je overnacht in een gerenoveerde koeienstal.

Zwembad De Waterlelie

aalsmeer, Noord-Holland (3.94km)  -  Lekker sportief baantjes trekken, zwemles, babyzwemmen of recreatiezwemmen. Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt talloze mogelijkheden voor iedereen.

Atelier Ada Gons Goosen

bilderdam, Zuid-Holland (4.12km)  -  Geniet van de leuke, eigenwijze en mooie dierenportretten van kunstenares Ada Gons Goosen. Haar kunstwerken hangen in haar eigen atelier dat is gevestigd in een monumentaal wit pand. Naast dieren schildert ze af en toe portretten van mensen.

Bloemenveiling Aalsmeer

aalsmeer, Noord-Holland (4.27km)  -  Loop binnen in de bloemenveiling en zie de verkopers en inkopers 'live' strijden om de goedkoopste bloemen! Duizenden bloemen en planten staan al klaar op de veilingvloer.

De Sfeerstal Bloemenpluktuin

nieuwveen, Zuid-Holland (4.42km)  -  De Bloemenpluktuin in De Sfeerstal is een gezellig dagje uit! In de pluktuin kan zelf een boeketje worden samengesteld of kruiden worden geplukt voor een vers kopje thee in het theehuis.

Boerin en de Kok

nes aan de amstel, Noord-Holland (5.95km)  -  Kook (h)eerlijk bij de kookworkshop op de boerderij-kookstudio in het dorpje Nes aan de Amstel, tussen Amstelveen en Uithoorn! Italiaans, Nederlands of vegetarisch: (vrijwel) alle producten zijn biologisch!

Het Bellopad

mijdrecht, Utrecht (6.06km)  -  Waar ooit het stoomtreintje Bello reed, loop je nu door het groen van de polder en langs een veenriviertje van Mijdrecht naar Abcoude, of andersom. Een tocht van negentien kilometer, maar het is ook leuk om een deel ervan te lopen.

CRASH Luchtoorlog- & Verzetsmuseum '40-'45

aalsmeerderbrug, Noord-Holland (6.16km)  -  CRASH Luchtoorlog- & Verzetsmuseum '40-'45 vertelt het verhaal van de op Nederlands grondgebied neergestorte gevechtsvliegtuigen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Bekijk restanten van de vliegtuigen en persoonlijke bezittingen van de piloten,...

Roy's Magic Theater

aalsmeer, Noord-Holland (6.25km)  -  Kinderen die van magie houden, vieren hun verjaardagsfeestje in Roy's Magic Theater! Leer goochelen van illusionist Roy en zijn assistent Justin.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Riga Ranch - GESLOTEN