Uitstapjes vlakbij Galerie Wilfried Lentz -...

Sparta Stadion - Het Kasteel

rotterdam, Zuid-Holland (0.53km)  -  In het voetbalstadion van Sparta, ook wel 'Het Kasteel', organiseer je de leukste evenementen zoals feesten, een workshop penalty schieten en een wijnproeverij. Of boek een rondleiding door het stadion!

Brutus Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.7km)  -  Bezoek Brutus in Rotterdam en ontdek verschillende kunstenaars die het lokale en internationale publiek te verenigen. Word verrast met confronterende en boeiende exposities.

Van Nelle Fabriek

rotterdam, Zuid-Holland (0.93km)  -  Van Nelle? Dat is toch een koffiefabriek? Ja, vroeger! Nu is het prachtig gerenoveerd, zijn er werkplekken gemaakt en worden er evenementen gehouden.

Bronzen beelden atelier

rotterdam, Zuid-Holland (1.37km)  -  Elly Hendrix is kunstenares en maakt bronzen beelden en beeldjes. In haar atelier zijn deze beelden te zien. Voor kleine groepen geeft Elly ook een presentatie over het bronsgieten, een proces waar meer werk in zit dan je denkt.

Galerie Atelier L'art du Feu

rotterdam, Zuid-Holland (1.44km)  -  Petri Voet is de eigenaresse en de kunstenares die exposeert in galerie L'art du Feu. Zij heeft zich gespecialiseerd in keramiek. In haar atelier is dan ook van alles te zien op het gebied van keramiek. Haar werk verwijst naar onherbergzame...

Cinema Culinair

rotterdam, Zuid-Holland (1.82km)  -  De hoofdpersoon in de film neemt een hap van de kip tandoori - en jij ook! Bij Cinema Culinair krijg je het eten dat je ziet verschijnen op het witte doek. Zo eet je echt mee met de hoofdpersonen.

Op wereldreis in Diergaarde Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland (1.86km)  -  Kom naar Rotterdam en maak een wereldreis om nooit te vergeten! Reis langs de bizons in Noord-Amerika, de wolven in Europa en de haaien in het Oceanium. Ontmoet dieren uit alle werelddelen in Diergaarde Blijdorp.

Museum Rotterdam '40-'45 NU

rotterdam, Zuid-Holland (1.95km)  -  Beleef de oorlog van dichtbij, door middel van een korte experience. Al lopend door de tentoonstelling, ontdek je in Museum Rotterdam '40-'45 NU hoe het is om in oorlog te leven.

Kunstexpositie KunstWerkt

schiedam, Zuid-Holland (2.13km)  -  Kunstcentrum Ruimte in Beweging is de ontmoetingsplek voor kunstenaars. Stichting Kunstwerkt brengt in dit centrum kunstenaars en publiek dichter bij elkaar. Iedere maand is er een andere expositie van een beeldend kunstenaar.

Stedelijk Museum Schiedam

schiedam, Zuid-Holland (2.32km)  -  Het Stedelijk Museum Schiedam verrast je in een prachtig gebouw met een grote collectie moderne en historische kunst uit Nederland. Bekijk bijvoorbeeld het Oerbeest van de beroemde Karel Appel en teken het zelf na!

City Safari Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.32km)  -  Stap binnen in een woning, godshuis of clubhuis! City Safari neemt haar bezoekers mee op ontdekkingsreis door Rotterdam. Zo leer je de stad pas echt van binnen en buiten kennen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Galerie Wilfried Lentz - GESLOTEN