Uitstapjes vlakbij Skydive Rotterdam

Hondenspeeltuin Bello

rotterdam, Zuid-Holland (2.47km)  -  In Rotterdam-Noord ligt de hemel voor honden. In Hondenspeeltuin Bello kunnen ze echt vrij zijn. Regels zijn er alleen voor de baasjes, want de poep moet wel opgeruimd worden. Er zijn bruggen, pijpleidingen, wipwappen en spartelbadjes voor de...

Van Nelle Fabriek

rotterdam, Zuid-Holland (2.86km)  -  Van Nelle? Dat is toch een koffiefabriek? Ja, vroeger! Nu is het prachtig gerenoveerd, zijn er werkplekken gemaakt en worden er evenementen gehouden.

De Wilgenring

rotterdam, Zuid-Holland (3.07km)  -  Zwembad De Wilgenring in Rotterdam is een mooi zwembad met drie baden. Er is waterplezier voor zowel volwassenen als kinderen te vinden!

Op wereldreis in Diergaarde Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland (3.08km)  -  Kom naar Rotterdam en maak een wereldreis om nooit te vergeten! Reis langs de bizons in Noord-Amerika, de wolven in Europa en de haaien in het Oceanium. Ontmoet dieren uit alle werelddelen in Diergaarde Blijdorp.

Het Van Maanenbad

rotterdam, Zuid-Holland (3.18km)  -  Midden in Rotterdam Noord vind je het Van Maanenbad. Vooral het buitenbad is spectaculair: een mooie rustige plek midden in de drukke stad.

Sparta Stadion - Het Kasteel

rotterdam, Zuid-Holland (3.26km)  -  In het voetbalstadion van Sparta, ook wel 'Het Kasteel', organiseer je de leukste evenementen zoals feesten, een workshop penalty schieten en een wijnproeverij. Of boek een rondleiding door het stadion!

Houweling Telecommuseum

rotterdam, Zuid-Holland (3.34km)  -  De volledige telecomgeschiedenis van Rotterdam is te zien in dit museum. De voorwerpen zijn niet alleen om te bekijken, maar ook om aan te raken of om mee te spelen.

Theater 't Kapelletje

rotterdam, Zuid-Holland (3.65km)  -  In het voormalige kapelletje van het Emmahuis bevindt zich Theater 't Kapelletje. Hier zijn leuke voorstellingen te zien van amateurs en professionals.

Galerie Fascino

rotterdam, Zuid-Holland (3.72km)  -  Galerie Fascino, gelegen in Rotterdam, is een veelzijdige galerie. Er worden sieraden, schilderijen, maar ook glaswerk en keramiek getoond. Het zijn zowel eigen werken als werk van andere kunstenaars.

Natuurcentrum De Boshoek

schiedam, Zuid-Holland (3.87km)  -  In De Boshoek leer je van alles over de natuur: er zijn tentoonstellingen en je kunt hier het grootste diorama van Zuid-Holland bekijken, met meer dan 200 opgezette dieren.

Cinema Culinair

rotterdam, Zuid-Holland (3.92km)  -  De hoofdpersoon in de film neemt een hap van de kip tandoori - en jij ook! Bij Cinema Culinair krijg je het eten dat je ziet verschijnen op het witte doek. Zo eet je echt mee met de hoofdpersonen.

Kinderboerderij 't Hoefblad

schiedam, Zuid-Holland (3.92km)  -  Op kinderboerderij 't Hoefblad in Schiedam mogen kinderen iedere woensdagmiddag de dierenverzorger helpen met voeren en schoonmaken. Een leuke en leerzame ontmoeting met allerlei dieren in het Beatrixpark!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Skydive Rotterdam