1

Uitstapjes vlakbij Dizzy Jazz Café

City Safari Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.16km)  -  Stap binnen in een woning, godshuis of clubhuis! City Safari neemt haar bezoekers mee op ontdekkingsreis door Rotterdam. Zo leer je de stad pas echt van binnen en buiten kennen.

Depot Boijmans Van Beuningen

rotterdam, Zuid-Holland (0.53km)  -  Struin door een complete kunstcollectie in Depot Boijmans van Beuningen. Een uniek gebouw met het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld!

Het Nieuwe Instituut

rotterdam, Zuid-Holland (0.54km)  -  Maak kennis met het opvallende gebouw van Het Nieuwe Instituut, museum voor architectuur in Rotterdam. De buitenkant maakt nieuwsgierig naar wat er binnen te zien is!

Museum Rotterdam '40-'45 NU

rotterdam, Zuid-Holland (0.62km)  -  Beleef de oorlog van dichtbij, door middel van een korte experience. Al lopend door de tentoonstelling, ontdek je in Museum Rotterdam '40-'45 NU hoe het is om in oorlog te leven.

Chabot Museum

rotterdam, Zuid-Holland (0.64km)  -  Henk Chabot was een veelzijdige Nederlandse kunstenaar. Het Chabot Museum presenteert met trots zijn nalatenschap.

Museumwoning Huis Sonneveld

rotterdam, Zuid-Holland (0.67km)  -  Huis Sonneveld stamt uit 1933 en was voor die tijd een modern huis, in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Eenmaal binnen leren bezoekers alles over de geschiedenis en architectuur van het huis.

Poppodium Rotown

rotterdam, Zuid-Holland (0.7km)  -  Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor je favoriete artiest om uit je dak te gaan!

Debat- en Congrescentrum Arminius

rotterdam, Zuid-Holland (0.74km)  -  Arminius Rotterdam is een combinatie van een debat- en congrescentrum en een theater. Een veelzijdig podium waar debat, maatschappij, kunst en cultuur centraal staan.

Kunsthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.76km)  -  Fotomodellen, dementerende ouderen en Afrikaanse cultuur in beeld: in de Kunsthal Rotterdam komen kunst en cultuur in alle soorten en maten voorbij!

Cinema Culinair

rotterdam, Zuid-Holland (0.77km)  -  De hoofdpersoon in de film neemt een hap van de kip tandoori - en jij ook! Bij Cinema Culinair krijg je het eten dat je ziet verschijnen op het witte doek. Zo eet je echt mee met de hoofdpersonen.

Ontdek Rotterdam per powerboot

rotterdam, Zuid-Holland (0.89km)  -  Ze kennen de Rotterdam op hun duimpje: de stadsgidsen van AroundTown. En ze laten alle bijzondere plekken graag zien tijdens een ontspannen bedrijfsuitje! Stap in de Tuk Tuk of laat je culinair verrassen in de Markthal van Rotterdam!

StepAround Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.89km)  -  Ontdek Rotterdam per step! Samen met een gids of zelfstandig in een speur- of GPS-tocht. Of laat de steps op locatie bezorgen.

Euromast Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.9km)  -  De Euromast is met haar 185 meter het hoogste punt van Rotterdam. Bezoek de toren en geniet van het adembenemende uitzicht over de stad!

Splashtours - Varen door Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.91km)  -  Wat begint als een gewone rondrit in een bus eindigt bij Splashtours Rotterdam in het water. De bus duikt letterlijk de Maas in en blijkt opeens een echte boot. Een unieke en onvergetelijke manier om Rotterdam te verkennen!

Café De Witte Aap

rotterdam, Zuid-Holland (0.94km)  -  Kies een speciaal biertje en geniet van de ongedwongen sfeer in Café De Witte Aap. Of plof na een dagje shoppen neer op het terras in de bruisende Witte de Withstraat.

Vaar langs de skyline van Rotterdam met River Cruise

rotterdam, Zuid-Holland (0.97km)  -  Prachtig om de fenomenale skyline van Rotterdam vanaf het water te zien. En steeds dichter bij de bijzondere gebouwen te komen die er onderdeel van uitmaken. Met een rondvaart van River Cruise Rotterdam ontdek je alle hoogtepunten van onze havenstad.

TENT - Exposities van hedendaagse kunst in Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.97km)  -  TENT is een platform voor hedendaagse kunst in Rotterdam. Bezoek de expositieruimte die is gevestigd in een prachtig monumentaal schoolgebouw aan de Witte de Withstraat en geniet van de regelmatig wisselende exposities.

Kunstinstituut Melly

rotterdam, Zuid-Holland (0.97km)  -  Geïnteresseerd in hedendaagse kunst? Dan voel je je helemaal thuis bij Kunstinstituut Melly! Hier vind je verrassende exposities van hedendaagse kunstenaars. Allemaal in een monumentaal gebouw aan de hipste straat van Rotterdam.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dizzy Jazz Café