Uitstapjes vlakbij Burgers' Zoo

-in the spotlights-

Bowling De Schelmse Brug

arnhem, Gelderland (0.5km)  -  Kom bowlen bij Bowlingcentrum De Schelmse Brug! Het centrum heeft twaalf banen op een rij. Daarnaast is er in de kelder een ruimte met vier bowlingbanen. Deze kun je afhuren voor een privéfeestje. In De Boerderij of De Schelm kun je een hapje eten.

-in the spotlights-

Stadstuin Kweekland

arnhem, Gelderland (1.85km)  -  Midden in de stad vind je een plek vol groen. In Stadstuin Kweekland kun je biologische groente oogsten óf verse producten eten in het restaurant in de tuinkas.

Uitkijktoren De Belvédère

arnhem, Gelderland (1.89km)  -  Beklim uitkijktoren De Belvédère en ontdek het prachtige uitzicht op de eeuwenoude stadsparken Zypendaal, Sonsbeek en Gulden Bodem. Beleef Arnhem vanaf een hoogte.

Lazy King

arnhem, Gelderland (2.23km)  -  Het beeld de 'Lazy King', door Alain Séchas, kijkt vanaf zijn vaste stekje in Park Sonsbeek uit over de stad Arnhem.

Park Klarenbeek

arnhem, Gelderland (2.3km)  -  Park Klarenbeek is een prachtig stukje natuur dat bewaard is gebleven tijdens de uitbreiding van de stad Arnhem. Wat vroeger deel was van een van de oudste landgoederen van de stad, is nu een stadspark.

't Pannekoekhuis Schaarsbergen

arnhem, Gelderland (2.41km)  -  In het nostalgische 't Pannekoekhuis, gevestigd in een oude boerderij, worden al sinds 1985 pannenkoeken gebakken. Ideaal ter afsluiting van een dagje uit in één van de attracties vlakbij: het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo en De Hoge...

Molenplaats Sonsbeek in Arnhem

arnhem, Gelderland (2.41km)  -  Bezoekerscentrum Park Sonsbeek in Arnhem leent zich goed voor allerlei kinderactiviteiten, maar ook een bruiloftsreportage. Op slechts tien minuten loopafstand van het centrum.

Wandelen in Arnhem

arnhem, Gelderland (2.41km)  -  Trainen voor een wandeltocht of wandelen om je lichaam sterker maken? Bart-Wandel biedt meerdere wandelroutes. Ook speciaal voor senioren.

Museum Grenadiers en Jagers

arnhem, Gelderland (2.56km)  -  Het Garderegiment Grenadiers en Jagers is opgericht om het Koningshuis te dienen. In het Museum Grenadiers en Jagers is van alles te ontdekken over de rijke historie.

Froufrou's

arnhem, Gelderland (2.77km)  -  Bij Froufrou's hoeft men niet bang te zijn iemand in dezelfde outfit tegen te komen. Hier hangen unieke kledingstukken en accessoires, nieuw en tweedehands!

Stedentrip Arnhem

arnhem, Gelderland (2.77km)  -  Arnhem is het bruisende middelpunt van de provincie Gelderland. De heerlijke omgeving biedt enorm veel gelegenheid voor een dagje weg.

Brouwerij Durs

arnhem, Gelderland (2.78km)  -  Breng een bezoekje aan Brouwerij Durs voor een rondleiding en proeverij in een echte Ernemse stadsbrouwerij. Hejje Durs?

Pathé Arnhem

arnhem, Gelderland (2.81km)  -  Pathé Arnhem kom je binnen via de roltrap. Deze splinternieuwe bioscoop bij station Arnhem heeft negen zalen, verdeeld over zes verdiepingen. Geniet van de nieuwste films op het gigantische IMAX-scherm van 12 bij 24 meter.

The Game Box Arnhem

arnhem, Gelderland (2.84km)  -  Ga naar The Game Box Arnhem voor een ultieme game-ervaring! Speel de gaafste spellen van vroeger én probeer de nieuwste games uit. Met meer dan vijftig spellen ben je hier als gamefanaat aan het goede adres.

Theater de Leeuw

arnhem, Gelderland (2.91km)  -  Aanstormend talent schittert in Theater de Leeuw. Dit kleine theater in de Arnhemse wijk Klarendal biedt hen een podium en bezorgt bezoekers een fijne avond of middag met de diverse voorstellingen en concerten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Burgers' Zoo