Uitstapjes vlakbij ss Rotterdam

Dagje uit op het ss Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland  -  Stap aan boord van de ss Rotterdam, een oud vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ontdek haar prachtige geschiedenis. Ideaal voor een leuk dagje uit, een personeelsfeest of een stijlvolle bruiloft!

Spider City

rotterdam, Zuid-Holland (0.37km)  -  Voel je een ware Spiderman in Spider City! Met speciale handschoenen spring je in deze indoor klimhal van klimmuur naar klimmuur. Of, wacht, het zijn gebouwen!

Oudheidkamer Charlois

rotterdam, Zuid-Holland (0.72km)  -  Maak kennis met de rijke geschiedenis van Charlois in Rotterdam. De bezoeker krijgt een beeld van het oude Charlois door een kijkje te nemen in deze oudheidkamer.

Dutch Pinball Museum

rotterdam, Zuid-Holland (0.86km)  -  Het Dutch Pinball Museum is een waar paradijs voor de echte flipperkast-fans, met modellen van begin 1900 tot nu. Vergaap je aan een collectie van zo'n honderd flipperkasten.

Splashtours - Varen door Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.96km)  -  Wat begint als een gewone rondrit in een bus eindigt bij Splashtours Rotterdam in het water. De bus duikt letterlijk de Maas in en blijkt opeens een echte boot. Een unieke en onvergetelijke manier om Rotterdam te verkennen!

Nederlands Fotomuseum

rotterdam, Zuid-Holland (1.25km)  -  Het Nederlands Fotomuseum laat verschillende vormen van fotografie zien. Niet alleen in tentoonstellingen in het museum, maar ook in de bibliotheek en boekwinkel.

Ontdek Rotterdam per powerboot

rotterdam, Zuid-Holland (1.35km)  -  Ze kennen de Rotterdam op hun duimpje: de stadsgidsen van AroundTown. En ze laten alle bijzondere plekken graag zien tijdens een ontspannen bedrijfsuitje! Stap in de Tuk Tuk of laat je culinair verrassen in de Markthal van Rotterdam!

Kunsthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.44km)  -  Fotomodellen, dementerende ouderen en Afrikaanse cultuur in beeld: in de Kunsthal Rotterdam komen kunst en cultuur in alle soorten en maten voorbij!

Theater Zuidplein

rotterdam, Zuid-Holland (1.55km)  -  Kom naar Theater Zuidplein voor een breed aanbod van voorstellingen. Dit volkstheater richt zich met name op alle Rotterdammers van nu.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van ss Rotterdam