1

Meer lezen over Kinderboekenmuseum

Vier 75 Jaar Vrijheid online

landelijk  -  Ironisch, binnen moeten blijven tijdens 75 Jaar Vrijheid. Maar gelukkig valt er online ook genoeg te vieren.

De leukste dagjes uit dit weekend

landelijk  -  Ontbijten tussen de dieren, koekjes bakken of rondwandelen in een Charles Dickensdorp. Bekijk de leukste evenementen.

Poëzie is overal!

landelijk  -  Poëzie, daar snap ik geen bal van. Denk je dat? De Poëzieweek 2016 daagt je uit het nog eens te proberen.

Dagje uit dit weekend!

landelijk  -  Wat het weer ook doet, van deze vijf weekendtips krijg je het vast warm. En wees er snel bij, want voor veel uitjes is het de laat

Achter de voordeur van Harry Mulisch

amsterdam, Noord-Holland  -  Alsof hij ieder moment binnen kan lopen.. Bekijk de werkkamer van Harry Mulisch, waar hij zijn meesterwerken schreef.

Op 't Duin: wegzwijmelen bij de zee

den haag, Zuid-Holland  -  De Nederlandse duinen zijn een grote bron voor dichters en schilders. Ga mee naar de zee in de expo Op 't Duin!

Mooiste illustraties uit de boeken

den haag, Zuid-Holland  -  Bekende platen van Dick Bruna, Fiep Westendorp en Anton Pieck. Wie kent ze niet? Bekijk de kunst van illustratoren!

Ga op kamp met Mees Kees

den haag, Zuid-Holland  -  Ga deze herfstvakantie mee met Mees Kees, de leukste meester van allemaal, in het Kinderboekenmuseum!

Zonnig bestaan in fantasieland

amsterdam, Noord-Holland  -  Vlucht naar een zonnig bestaan met een boek! In de Week van de Alfabetisering wordt volop voorgelezen.

Dagje uit dit weekend

De lente lijkt dichtbij, maar dit weekend denken we niet aan het weer. Dans, eet en droom de winter ver weg met de Weekend Top 5!

Dagje uit dit weekend

Een frisse start, een nieuw seizoen. Heerlijk, die nazomer! Geniet ervan dit weekend tijdens de museumnacht of in een stoomtrein.

Maak je eigen theatervoorstelling

den haag, Zuid-Holland  -  Het Kinderboekenmuseum begint de voorjaarsvakantie met theater. Maak hier je eigen theatervoorstelling!

Ga een dagje weg dit weekend!

sneek, Friesland  -  Het is weer bijna weekend! Maar wat gaan we doen? De DagjeWeg.NL weekend Top 5 geeft inspiratie!

Leve de herfstvakantie!

De herfstvakantie is alweer in zicht. Kinderen hoeven zich niet te vervelen. Bekijk de leukste uitstapjes van DagjeWeg.NL.

Letterkundig Museum eert Mulisch

den haag, Zuid-Holland  -  Het Letterkundig Museum bewijst met een tentoonstelling de laatste eer aan de zaterdag overleden schrijver Harry Mulisch.

Misdadig museum

den haag, Zuid-Holland  -  Het Letterkundig Museum bewijst Appie Baantjer de laatste eer met een kleine tentoonstelling rond de schrijver.