belgie

Belgie Actieve uitjes (38)

Recreatiecentrum De Warande

WETTEREN, - Recreatiecentrum De Warande bestaat uit twee openluchtzwembaden en verschillende sportfaciliteiten. Voor zowel jong en oud een leuk dagje vol ontspanning op en rond het water!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen vanaf € 3,00

peuters gratis

Ruienwandeling

ANTWERPEN, - Daal af in de ruien van Antwerpen en ontdek de rijke historie van de stad onder leiding van een gids. Deze modderige tocht leidt door het waternetwerk van Antwerpen. Geheimzinnige anekdotes en leuke weetjes maken deze tocht de moeite waard.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 17,00

kinderen vanaf € 11,00

Technopolis

MECHELEN, - Technopolis is een Vlaams doe-centrum voor wetenschap en technologie. Hier mag je zelf aan de slag met allerlei experimenten en opdrachten!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 17,00

kinderen vanaf € 13,50

peuters gratis

Outdoor Centre Nadrin

HOUFFALIZE, BELGIë - Het Outdoor Centre geeft je de kans om de prachtige omgeving van de Ardennen op sportieve manier te verkennen. Voor groepen zijn er verzorgde arrangementen.

elke dag geopend

entree vanaf € 20,00

Escaping Belgium

RETIE, BELGIë - Gravin Erzsébet, de bloeddorstige moordenares uit de zestiende eeuw, is de hoofdpersoon in de escape room in Retie in Antwerpen. Ontsnap binnen een uur!

's maandags gesloten

entree vanaf € 24,00

Spoorfietsen in Tessenderlo

TESSENDERLO, - Fiets in Tessenderlo over een verlaten spoorlijn. Op de railbike beleef je zo een unieke tocht door bos en hei. De railbike biedt plaats aan vier personen.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 4,50

Duikcentrum Todi

BERINGEN, BELGIë - Ervaar de gewichtloosheid van onder water en verken al snorkelend het spiksplinternieuwe duik bassin van Duikcentrum Todi.

open op zondag, maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 15,00

Citygames Paintball

HECHTEL-EKSEL, BELGIë - Paintballen op een spectaculaire locatie? Ga naar Citygames Paintball! Op een kleine drie kwartier rijden van Eindhoven ligt een afwisselend en heuvelachtig speelveld.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 22 50 52 17 voor meer informatie

entree vanaf € 25,00

Van de redactie