België

Ga mee op expeditie door het land van Reynaert de vos!
Vlaamse musea boos om naaktcensuur Facebook:
ANTWERPEN - Vlaamse musea aan de stok met Facebook om naaktcensuur.
6 uitstapjes om te doen in Antwerpen
ANTWERPEN - Wat zijn de leukste uitjes in Antwerpen? Bekijk de top 6!

Dagje of weekendje België - wat te doen?

Uitstapjes België (38)

Kajakken op de Ourthe

LA-ROCHE-EN-ARDENNE, - De Ourthe slingert door de Ardennen. De rivier is in alle opzichten wonderschoon, maar vanaf het water heb je ook nog prachtig zicht op de omgeving. Kies voor een tocht van twee uur of zelfs drie en een half uur en stap met de hele groep aan boord!

elke dag geopend

Technopolis

MECHELEN, - Technopolis is een Vlaams doe-centrum voor wetenschap en technologie. Hier mag je zelf aan de slag met allerlei experimenten en opdrachten!

elke dag geopend

Duikcentrum Todi

BERINGEN, BELGIë - Ervaar de gewichtloosheid van onder water en verken al snorkelend het spiksplinternieuwe duik bassin van Duikcentrum Todi.

open op zondag, maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Aqualibi Waterpark

WAVER, BELGIë - Aqualibi is een tropisch waterpretpark, gelegen naast Walibi. Sjees van de spannende glijbanen en kom daarna tot rust in de jacuzzi.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag

Fundustry Rijkevorsel

RIJKEVORSEL, - Stoere paintball-evenementen maak je mee in de paintball loods van Fundustry in Rijkevorsel, waar je de strijd aangaat tegen je vrienden of collega's!

's zondags gesloten

Dumontwijk

DE-PANNE, - Bekijk de charmante Dumontwijk in de Vlaamse stad De Panne. Maak hier mooie foto's en geniet van de architectuur!

elke dag geopend

Outdoor Centre Nadrin

HOUFFALIZE, BELGIë - Het Outdoor Centre geeft je de kans om de prachtige omgeving van de Ardennen op sportieve manier te verkennen. Voor groepen zijn er verzorgde arrangementen.

elke dag geopend

Ardenne Aventures

LA-ROCHE-EN-ARDENNE, BELGIë - Voor avontuur in de natuur is de Ardennen de juiste plek. Ardenne-Aventures zorgt voor de spannende invulling van een daguitstap.

elke dag geopend

Van de redactie