20 september 2020

20 september 2020, 406 activiteiten

Bezoek Doloris, het grootste kunstdoolhof ter wereld!

Rondleiding Museum Atlantikwall Noordwijk

tijdelijke activiteit noordwijk, Zuid-Holland, Atlantikwall Museum Noordwijk  -  Bezoek zondag 20 september het Atlantikwall Museum in Noordwijk. Via het ruim 400 meter lange gangenstelsel kun je een geschutsbunker en twee manschappenbunkers bezoeken. Reserveer vooraf je tickets op www.bezoekatlantikwall.nl

geopend op zondag 20 september 2020, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Trotsmarkt bij Kasteel Rosendael

tijdelijke activiteit rozendaal, Gelderland, Kasteel Rosendael  -  In het prachtige park van Kasteel Rosendael is de gezellige Trots-markt. Met kramen vol eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten: origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar.

geopend op zondag 20 september 2020, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Voortuin Rommelmarkt

tijdelijke activiteit brielle, Zuid-Holland  -  Geen kraampjes, maar leuke spullen in voortuinen. Dat is de Voortuin Rommelmarkt in Brielle. Kom snuffelen naar leuke spulletjes die een tweede leven verdienen.

geopend op zondag 20 september 2020, 12:00 uur 

Kamelensafari op Kamelenmelkerij Smits

tijdelijke activiteit berlicum, Noord-Brabant  -  Bent u benieuwd naar het leven van een kameel of wilt u de unieke dieren van dichtbij bewonderen, kom dan naar onze kamelensafari's. Een belevenis voor jong en oud!

geopend op zondag 20 september 2020, van 13:30 uur tot 16:00 uur 

Expeditie Schoorlse Duinen

tijdelijke activiteit Buitencentrum Schoorlse Duinen  -  Ga met je gezin op expeditie in de Schoorlse Duinen en ontdek alles over de natuur in elk seizoen!

geopend op zondag 20 september 2020 

Peelpodium 2020: muziek & theater in De Groote Peel

tijdelijke activiteit ospel, Limburg, Buitencentrum De Pelen  -  Het Peelpodium, dat is muziek en theater door én voor de streek. Bekijk hier welke artiesten in 2020 het amfitheater van het buitencentrum betreden!

geopend op zondag 20 september 2020 

Win 2 vrijkaartjes voor het Nederlands Bakkerijmuseum

prijsvraag Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is uitgebreid met hun vijfde historische pand! Eigenlijk is dit museum een mini openluchtmuseum met in elk pandje een ander aspect van het ouderwetse bakkersvak, zoals het vroeger allemaal gebeurde. Ruik de geur van vers gebakken brood en banket als je door...