1

Activiteiten 2 Juni 2023 Uitagenda (166)

 Zoekfilter actief!

Tijdelijke tentoonstelling: Scratching the Surface

tijdelijke activiteit borger, Drenthe, Hunebedcentrum  -  Scratching the Surface is een tijdelijke tentoonstelling van de kunstenaar Leonard Witte (1986). Hij heeft in opdracht van Into Nature een serie keramische objecten gemaakt, waarop hij een figuratief beeldverhaal toont.

geopend, donderdag 1 juni 2023 t/m zaterdag 2 september 2023 

Avondvaart Blauwe Bever Rhenen Oostwaarts

tijdelijke activiteit rhenen, Utrecht, De Loswal  -  Een avondexcursie met Safarischip De Blauwe Bever, hoe leuk is dat!

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 19:00 uur tot 22:00 uur 

Vaarexcursie Ontdek De Wieden

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden  -  Stap aan boord van de onze fluisterboot en kom mee De Wieden ontdekken! De schipper is ook boswachter / natuurgids en vertelt over de bijzondere historie en de rijke planten- en dierenleven in De Wieden.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, 12:30 uur 

Boottocht naar de aalscholvers van het Naardermeer

tijdelijke activiteit naarden, Noord-Holland, Naardermeer, Erf Stadzigt  -  Vaar mee met onze fluisterboot en neem een kijkje in de aalscholverkolonie van het Naardermeer.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, 13:30 uur 

Varen naar het verdronken dorp in De Wieden

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden  -  Vaar mee naar het verdronken dorp Beulake. Het eens zo levendige dorp op de bodem van de Beulakerwijde.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, 15:00 uur 

VrijMiBo

tijdelijke activiteit utrecht, Utrecht, Fort aan de Klop  -  Kom je vrijdag borrelen op het Terraseiland met de muziek van DJ Doctor Disco op de achtergrond?

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 17:00 uur tot 20:00 uur 

Branouls Theaterdiner

tijdelijke activiteit Theater Branoul  -  Een avondje met licht verteerbare verhalen, en lekker eten in de zaal, verzorgd door Bistro Speakers. Een verrassingsmenu.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 18:30 uur tot 20:30 uur 

Beleef het verhaal van De Schark

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg, Sint-Pietersberg, Châlet D'n Observant  -  Wandel samen met de boswachter door de diepe ENCI-groeve naar De Schark en bewonder de handtekeningen die Amerikaanse soldaten na de kerstnachtdienst van 1944 achterlieten in dit ondergrondse gangenstelsel, dat maar enkele weken per jaar betreden...

geopend op vrijdag 2 juni 2023, 19:00 uur 

Catharina Dansparade

tijdelijke activiteit utrecht, Utrecht  -  De Catharina Dansparade is een ode aan alle grootmoeders, moeders en dochters van Utrecht. Stichting Catharina Nu staat voor inclusiviteit, diversiteit en gendergelijkheid: het empoweren van meiden, vrouwen en de vrouwelijke kracht in iedereen

geopend op vrijdag 2 juni 2023, 19:00 uur 

Ga mee op zoek naar de wilde zwijnen op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Ga met onze gidsen op pad en leer van alles over het leven van de zwijnen op Veluwezoom

geopend op vrijdag 2 juni 2023, 19:30 uur 

Healing Concert-Loes Swinkels

tijdelijke activiteit rosmalen, Noord-Brabant, Mariakapel Coudewater  -  Je bent van Harte uitgenodigd om te komen genieten van deze mooie plek, een warm welkom, pure klanken en helende songs. Een moment helemaal voor jezelf, om thuis te komen, te ontspannen en opladen in liefdevolle energie.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 19:30 uur tot 22:00 uur 

Orgelconcert door Diederik Blankensteijn

tijdelijke activiteit beverwijk, Noord-Holland, Grote Kerk Wijkertoren  -  Diederik Blankensteijn speelt orgelwerken van Buxtehude, Bach en Guilain, na afloop van het concert kan de speeltafel van het orgel bezocht worden.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 20:00 uur tot 21:00 uur 

Band in de Tent: The Struck Up

tijdelijke activiteit culemborg, Gelderland, Werk aan het Spoel  -  The Struck Up. Back to the roots is het motto. Rootsstijlen als Blues, Jazz, Jump blues, Rockabilly en Country..

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 20:00 uur tot 21:30 uur 

CORPUS

CORPUS

Tot € 5,- korting op je tickets In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Prijsvraag: Win twee tickets voor Avifauna

Win twee tickets voor Avifauna

prijsvraag In Avifauna zie je de mooiste vogels ter wereld. Maar ook kleine zoogdieren als ringstaartmaki's en rode panda's hebben hier hun thuis. Kom kijken bij een vogeldemonstratie en wandel tussen Argentijnse mara's door. Vind je het leuk om zelf vogels eten te geven? In de Lori Landing krijg je de kans...