Uittips natuur Almere

UITgelicht

Uittipsnatuur in Almere (15)

Herfstvakantie in Almere

almere, Flevoland  -  Je hoeft je niet te vervelen deze herfstvakantie want er is genoeg te doen in Almere!

Zomers genieten in Almere

almere, Flevoland  -  Komkommertijd bestaat niet in Almere. De zomer staat bol van leuke evenementen en voorstellingen. Bekijk deze zomerse tips!

(Hart)verwarmend weekend!

almere, Overijssel  -  Het weekend staat weer voor de deur! En de deuren van allerhande musea gaan wijd open. Tips voor een gezellig dagje uit.

Giftige blauwalg in IJmeer

almere, Flevoland  -  Een hardnekkige blauwalg in het IJmeer is zeer giftig en kan dodelijk zijn voor kleine kinderen.

WK-vlaggen als apenhangmat

almere, Flevoland  -  Na het verlies van de WK-finale zijn er allerlei oranje gadgets over. Stichting AAP kreeg 300 vlaggen om te gebruiken als hangmat.

Wilde paarden steken ijs over

almere, Flevoland  -  Voor het eerst zijn er wilde paarden in het Oostvaardersbos bij Almere te zien. Ze staken dit weekend de Oostvaardersplassen over.

Kunst in de Flevose natuur

almere, Flevoland  -  Trek er op uit in Flevoland en geniet van alle mooie kunst. Museum De Paviljoens in Almere zorgt voor een prachtige reis.

Win 4 tickets voor De Ontdekhal

prijsvraag Kom erachter hoe tof techniek is in De Ontdekhal, gevestigd in een voormalig tuincentrum in de Utrechtse wijk Overvecht! Hoe moet dat eigenlijk, solderen? En wat kun je allemaal maken van piepschuim? Kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn van harte welkom om zelf aan de slag te gaan tijdens allerlei...