Uittips van de redactie natuur in Almere

15 artikelen en reportages natuur in almere

Kunst in de Flevose natuur

almere, Flevoland  -  Trek er op uit in Flevoland en geniet van alle mooie kunst. Museum De Paviljoens in Almere zorgt voor een prachtige reis.

Herfstvakantie in Almere

archief almere, Flevoland  -  Je hoeft je niet te vervelen deze herfstvakantie want er is genoeg te doen in Almere!

Zomers genieten in Almere

archief almere, Flevoland  -  Komkommertijd bestaat niet in Almere. De zomer staat bol van leuke evenementen en voorstellingen. Bekijk deze zomerse tips!

(Hart)verwarmend weekend!

archief almere, Overijssel  -  Het weekend staat weer voor de deur! En de deuren van allerhande musea gaan wijd open. Tips voor een gezellig dagje uit.

Giftige blauwalg in IJmeer

archief almere, Flevoland  -  Een hardnekkige blauwalg in het IJmeer is zeer giftig en kan dodelijk zijn voor kleine kinderen.

WK-vlaggen als apenhangmat

archief almere, Flevoland  -  Na het verlies van de WK-finale zijn er allerlei oranje gadgets over. Stichting AAP kreeg 300 vlaggen om te gebruiken als hangmat.

Wilde paarden steken ijs over

archief almere, Flevoland  -  Voor het eerst zijn er wilde paarden in het Oostvaardersbos bij Almere te zien. Ze staken dit weekend de Oostvaardersplassen over.

Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

prijsvraag Loop, kruip en klim door Doloris' Meta Maze: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze...