Wat te doen Dordrecht

36 artikelen en reportages in dordrecht

Dordrecht is op stoom!

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  Bewonder stoomschepen, stoomtreinen en stoommachines tijdens Dordt in Stoom 2016. En, rijd een rondje mee!

Holland op z'n mooist - of niet meer?

archief dordrecht, Noord-Brabant  -  Waar denk jij aan bij Nederlands landschap? Groot kans dat jouw beeld en dat van buitenlanders is beïnvloed door de Haagse School!

Stap zelf in het verhaal van 'Noah'!

archief dordrecht, Noord-Brabant  -  Heb je de film Noah al gezien? In de Ark van Noach vertelt het echte verhaal. Kom zelf kijken in de imposante ark in Dordrecht!

Op visite bij Sinterklaas

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  Over een paar dagen zit Sinterklaas zijn taak erop en is Pakjesavond voorbij. Ga daarom vandaag nog op visite bij de Sint.

Nederland viert Sinterklaasfeest

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  Hoor wie klopt daar kinderen? Hoor wie tikt daar zachtjes tegen het raam? Het is Sinterklaas! Vind de leukste feesten!

Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Uitgeest

prijsvraag Over de kop in Monkey Town Uitgeest! In dit indoor speelparadijs kun je niet alleen rennen, gewoon glijden en klimmen, maar ook over de kop in de luna loop-attractie of glijden op de enige echte 'recht naar beneden-glijbaan'! Een speelparadijs vol met actie in Noord-Holland. Wist je trouwens dat...