Pinksteren 2020: waar kun je een dagje uit met kinderen?

Dagje uit met Pinksteren 2020 |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Dagje uit met de kids op Eerste en Tweede Pinksterdag

23 mei 2020 Toerisme Landelijk Alweer een extra vrije dag in het vooruitzicht. Heb je al plannen voor Eerste en Tweede Pinksterdag? Ga er gezellig op uit met de kinderen, het kan en mag weer! DagjeWeg.NL helpt je op weg met tips voor leuke activiteiten met Pinksteren. Let op: veel uitstapjes nemen maatregelen om aan de RIVM regels te voldoen. Reserveer op tijd een ticket. Spontaan ergens langsgaan kan nog niet.

Foto 1. Met de kinderen de natuur in en lekker een dagje klimmen met Pinksteren. Foto: Klimbos Avontuurlijk Paasloo.

Zomerse bloemen plukken

NES AAN DE AMSTEL - Mandje mee, zonnebril op en plukken maar! Zomerbloemen Pluktuin is vanaf 1 juni weer gewoon open. Er zijn meer bloemen om te plukken dan ooit. Het is zeldzaam, maar langskomen om bloemen te plukken of knippen kan hier op Tweede Pinksterdag zonder vooraf te reserveren.

Bij nijntje en kornuiten op visite

UTRECHT - Je helemaal verliezen in de kleurrijke wereld van nijntje pluis en kornuiten, het kan weer. Het nijntje museum is op 1 juni, Tweede Pinksterdag, weer open. Dit museum is een ontdekkingstocht voor kleuters en peuters. Vanwege coronamaatregelen mag er per kind of groepje kinderen één volwassene mee. Ben je met zijn tweeën op pad? Dan kan de andere volwassene in Museumcafé Centraal aan de overkant van het museum terecht. Hier heb je het grootste terras van de stad. Kinderen mogen in het museum vrij bewegen, volwassenen dienen 1,5 meter afstand te houden.

Al flierefluitend een dagje weg

RAALTE - Bij Speelboerderij De Flierefluiter spetter je met mooi weer in het waterpark. Minder mooi weer? Dan ga je lekker binnen spelen! Er zijn trampolines, een obstakelparcours en hele lange glijbanen. De speelboerderij is op Eerste en Tweede Pinksterdag geopend. Let op: vanwege het coronavirus zijn alleen kinderen tot en met twaalf jaar en begeleidende volwassenen welkom. Boek je tickets via DagjeWeg.NL Tickets ontvang een gratis ranja bij elk ticket.

Klimmen tussen boomtoppen

PAASLOO - Klimbos Avontuurlijk Paasloo heeft meerdere klimroutes vol leuke en soms uitdagende obstakels. Er zit een klimuitdaging voor elke leeftijd tussen, dus het uitje is perfect voor kinderen van verschillende leeftijden. Je klimt individueel een route naar keuze, dus afstand houden is geen opgave. Het klimpark is op beide pinksterdagen open. Boek je tickets voor Klimbos Avontuurlijk Paasloo via DagjeWeg.NL Tickets.

Dagje pretpark met Pinksteren

Dagje dierentuin met Pinksteren

Meer dagjes uit met Pinksteren

Foto 2. Samen bloemen plukken met Pinksteren. Foto: DagjeWeg.NL.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-05-20 14:01:06 · Gepubliceerd: 2016-05-06 16:20:07 - 23718