Nieuw: lekker buiten het water in bij Tikibad Duinrell

Tikibad Duinrell | Nieuws door

Tikibad opent buitenbad met glijbanen en waterspeelhuis

29 juni 2019 Toerisme Wassenaar, Zuid-Holland Plonzen, spetteren en glijden in de wervelende waterwereld van het tropische Tikibad kan nu ook buiten! Het Tikibad bestaat dit jaar namelijk 35 jaar en dat wordt groots gevierd met een gloednieuw zwemgebied in de openlucht. Lekker in de zon van de glijbaan en spelen in het waterspeelhuis.

Foto 1. Tikibad Duinrell heeft een groot buitenbad! Daarbij horen ook vijf glijbanen, de grootste tippet bucket van Nederland en een speelplek voor de kleintjes. Foto: Tikibad Duinrell.

1700 liter water over je heen

Tikibad Duinrell viert jubileum met grote uitbreiding

Het nieuwe buitengebied van Tikibad Duinrell is open! Hier kun je lekker zwemmen in verwarmd water, met de zon op je bol. De ligstoelen staan klaar op de ligweide en het water stroomt in een enorme tipping bucket die eruit ziet als een Afrikaans masker, de Big Bombora. Dit is de grootste tipping bucket van Nederland: je krijgt in één plons zo'n 1700 liter verkoelend water over je heen!

Met z'n vieren van de glijbaan

Het Tikibad staat bekend om de vele spannende glijbanen. Hoog, snel, vol bochten en in alle soorten en maten. Bij het nieuwe buitenbad is dat niet anders. Er staan maar liefst vijf glijbanen. Schiet door de bocht in de Green Twist, ga voor een Boogie Ride of glijd door de kleurrijke Rainbow Splash. Van de Twin Fin kun je met z'n tweeën tegelijk glijden en van de Quattro Run raas je maar liefst met z'n vieren naast elkaar. Wie is het snelst beneden?

Waterspeelplek voor de kleintjes

Er zijn ook overal waterstralen om pret mee te hebben. Daarna met een bommetje het diepe bad in en je zwemslag oefenen. Of spelen met de zwembanden en opblaasballen. De jongste kinderen kunnen zonder vrees omlaag glijden van kleinere glijbanen en lekker spetteren in het ondiepe water van het peuterbad. Hier staat ook een watermachine vol draaiwielen, schoepjes en onverwacht opspuitende waterstraaltjes voor extra speelplezier.

Het vernieuwde buitenbad is toegankelijk voor gasten met een Tikibadticket en verblijfsgasten die via Duinrell.nl hebben geboekt.

Foto 2. Tijdens de opening van het nieuwe buitengedeelte van Tikibad Duinrell. Foto: Tikibad Duinrell
Laatst gewijzigd: 2019-07-04 14:58:31 · Gepubliceerd: 2019-06-28 11:32:31 - 782