1

Uitstapjes vlakbij Beeldengalerij Westersingel

De Doelen

rotterdam, Zuid-Holland (0.17km)  -  De Doelen is een van de grootste muziekpodia in Nederland en ligt in het hart van Rotterdam. Jaarlijks komen zo'n half miljoen bezoekers op de klassieke muziek-, wereldmuziek-, pop- en jazzconcerten af.

Rotterdamse Schouwburg

rotterdam, Zuid-Holland (0.21km)  -  In de Rotterdamse Schouwburg staan diverse voorstellingen op de planken. Van opera tot toneel en van dans tot klassiek. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden.

Graffitiworkshop

rotterdam, Zuid-Holland (0.4km)  -  Middenin de nacht met een bivakmuts én graffitispuit naar een lege muur sluipen is verleden tijd! Ga met je vrienden legaal graffiti spuiten, gewoon overdag.

Poppodium Rotown

rotterdam, Zuid-Holland (0.43km)  -  Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor je favoriete artiest om uit je dak te gaan!

Oude Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (0.46km)  -  Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxor Theater.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Beeldengalerij Westersingel