Uitstapjes vlakbij 't Pannekoekhuis Schaarsbergen

Arnhems Oorlogsmuseum 40-45

arnhem, Gelderland (0.55km)  -  Ga terug in de tijd bij Arnhems Oorlogsmuseum 40-45 en ontdek hoe het leven in de oorlog was. Het museum bestaat geheel uit schenkingen.

Pannenkoekenhuis Den Strooper

arnhem, Gelderland (1.07km)  -  Bij Pannenkoekenhuis Den Strooper geniet je van ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Door de overkapping en de warmtelampen kan je zelfs als het minder mooi weer is je pannenkoek op het terras verorberen.

Museum Grenadiers en Jagers

arnhem, Gelderland (2.17km)  -  Het Garderegiment Grenadiers en Jagers is opgericht om het Koningshuis te dienen. In het Museum Grenadiers en Jagers is van alles te ontdekken over de rijke historie.

Bowling De Schelmse Brug

arnhem, Gelderland (2.91km)  -  Kom bowlen bij Bowlingcentrum De Schelmse Brug! Het centrum heeft twaalf banen op een rij. Daarnaast is er in de kelder een ruimte met vier bowlingbanen. Deze kun je afhuren voor een privéfeestje. In De Boerderij of De Schelm kun je een hapje eten.

Uitkijktoren De Belvédère

arnhem, Gelderland (4.1km)  -  Beklim uitkijktoren De Belvédère en ontdek het prachtige uitzicht op de eeuwenoude stadsparken Zypendaal, Sonsbeek en Gulden Bodem. Beleef Arnhem vanaf een hoogte.

Stadstuin Kweekland

arnhem, Gelderland (4.11km)  -  Midden in de stad vind je een plek vol groen, biologische producten en een prachtig plekje om thee te drinken. Welkom in Stadstuin Kweekland! Pluk in het seizoen mooie bloemen of oogst verse groenten.

Lazy King

arnhem, Gelderland (4.26km)  -  Het beeld de 'Lazy King', door Alain Séchas, kijkt vanaf zijn vaste stekje in Park Sonsbeek uit over de stad Arnhem.

Wandelen in Arnhem

arnhem, Gelderland (4.32km)  -  Trainen voor een wandeltocht of wandelen om je lichaam sterker maken? Bart-Wandel biedt meerdere wandelroutes. Ook speciaal voor senioren.

Molenplaats Sonsbeek in Arnhem

arnhem, Gelderland (4.32km)  -  Bezoekerscentrum Park Sonsbeek in Arnhem leent zich goed voor allerlei kinderactiviteiten, maar ook een bruiloftsreportage. Op slechts tien minuten loopafstand van het centrum.

Molenplaats Sonsbeek

arnhem, Gelderland (4.32km)  -  Gelderland heeft veel mooie natuurgebieden en parken. Bekijk het overzicht van 19 bezoekerscentra met excursies, rondleidingen en activiteiten.

Openluchtzwembad Klarenbeek

arnhem, Gelderland (4.53km)  -  Geniet tijdens mooi weer van het water en de zon in Zwembad Klarenbeek in Arnhem. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Stedentrip Arnhem

arnhem, Gelderland (4.62km)  -  Arnhem is het bruisende middelpunt van de provincie Gelderland. De heerlijke omgeving biedt enorm veel gelegenheid voor een dagje weg.

Filmhuis Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (4.7km)  -  Geniet van leuke films met een klein gezelschap. Bij Filmhuis Oosterbeek staan goede films, gezelligheid en interactie met het publiek centraal.

Park Klarenbeek

arnhem, Gelderland (4.7km)  -  Park Klarenbeek is een prachtig stukje natuur dat bewaard is gebleven tijdens de uitbreiding van de stad Arnhem. Wat vroeger deel was van een van de oudste landgoederen van de stad, is nu een stadspark.

Pathé Arnhem

arnhem, Gelderland (4.73km)  -  Pathé Arnhem kom je binnen via de roltrap. Deze splinternieuwe bioscoop bij station Arnhem heeft negen zalen, verdeeld over zes verdiepingen. Geniet van de nieuwste films op het gigantische IMAX-scherm van 12 bij 24 meter.

The Game Box Arnhem

arnhem, Gelderland (4.75km)  -  Ga naar The Game Box Arnhem voor een ultieme game-ervaring! Speel de gaafste spellen van vroeger én probeer de nieuwste games uit. Met meer dan vijftig spellen ben je hier als gamefanaat aan het goede adres.

Vestagebouw Arnhem

arnhem, Gelderland (4.77km)  -  Het monumentale Vestagebouw, ontworpen door architect Willem Diehl: een echte blikvanger in het centrum van Arnhem.

Natuurgebied Planken Wambuis

otterlo, Gelderland (4.93km)  -  Ontdek de enorme variatie aan natuur in natuurgebied Planken Wambuis. De paden voeren je langs grote stukken heide, heerlijk rustige bossen en zandverstuivingen. Tussen al deze prachtige natuur spot je misschien ook nog een aantal wilde dieren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van 't Pannekoekhuis Schaarsbergen