Meer lezen over Het Nieuwe Instituut

Schatkamer vol architectuur

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  De grote namen van de Nederlandse architectuur zijn bijeengebracht in de Schatkamer van het NAi in Rotterdam.

NAi museum heropent haar deuren

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Het verbouwde Nederlands Architectuurinstituut heropent vandaag haar deuren onder de nieuwe naam NAi museum voor architectuur.

Kunstenaar Ai Weiwei is vrij

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  De Chinese kunstenaar Ai Weiwei is weer op vrije voeten. Dinsdag ontving het NAi nog een kunstwerk van de omstreden kunstenaar.

Gratis naar NAi met speciale postzegel

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Tussen 1 juli en 31 december kun je gratis naar het NAi. Zorg wel dat je een van de postzegels hebt die vandaag op de markt komen.

Vernieuwd NAi viert opening

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Het vernieuwde Nederlands Architectuur instituut opent met twee nieuwe tentoonstellingen: dwarsdesign en Testify!

NAi Rotterdam opent pas in 2011

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Het Nederlands Architectuurinstituut opent in het voorjaar van 2011 pas weer haar deuren. Er zijn scheuren in het gebouw ontdekt.

Hacking Ikea

archief rotterdam, Noord-Holland  -  Het NAI roept bezoekers op om mee te doen aan de tentoonstelling 'maak ons land'.

Le Corbusier: man met een missie

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Na 20 jaar is er eindelijk weer een overzichtstentoonstelling van de bekendste architect van de twintigste eeuw. Het Nederlands Architectuur Instituut in Rotterdam toont met 450 originele interieurs, meubels, ontwerpen, tekeningen, foto’s,...