Meer lezen over Nederlands Fotomuseum

De Parade: zomerkermis van formaat

den haag, Zuid-Holland  -  Iedere zomer dringen de tentpalen van De Parade zich in de grond. Voor een zomer vol vertier en plezier. Nu in Rotterdam!

Weekend Top 5: boordevol cultuur

landelijk  -  Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen dit weekend hun lol op. Er valt dit weekend veel te genieten van culturele uitspattingen.

Vier honderd verjaardagsfeestjes

rotterdam, Zuid-Holland  -  Zetten we echt allemaal kaas en worst op tafel? Of vieren we onze verjaardagen anders.. Bekijk het in het Nederlands Fotomuseum!

Fotomuseum krijgt Donkere Kamer

rotterdam, Zuid-Holland  -  In een pikdonkere kamer ontdek je 185 jaar fotogeschiedenis. Leg papier in een ontwikkelbak en de verhalen komen tot leven.

Anton Corbijn wint cultuurprijs

Fotograaf en filmmaker Anton Corbijn ontvangt dit jaar de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs. De uitreiking is op 28 november.

ANGRY - Jong en radicaal

rotterdam, Zuid-Holland  -  Fototentoonstelling ANGRY zet aan tot nadenken over radicaliteit. Van woeste mannen met tatoeages tot vriendelijke christenen.

De media rondom de watersnoodramp

middelburg, Zeeland  -  Zeeuws Museum presenteert collectie foto's, audio- en videofragmenten met betrekking tot de watersnoodramp in 1953.

Weg dit weekend

Maak het weekend nog leuker en ga op pad. Dagjeweg.NL weet precies waar u naar toe moet.