1

Activiteiten 2 Juni 2023 Uitagenda (165)

 Zoekfilter actief!

Avondvaart Blauwe Bever Rhenen Oostwaarts

tijdelijke activiteit rhenen, Utrecht, De Loswal  -  Een avondexcursie met Safarischip De Blauwe Bever, hoe leuk is dat!

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 19:00 uur tot 22:00 uur 

Vaarexcursie Ontdek De Wieden

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden  -  Stap aan boord van de onze fluisterboot en kom mee De Wieden ontdekken! De schipper is ook boswachter / natuurgids en vertelt over de bijzondere historie en de rijke planten- en dierenleven in De Wieden.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, 12:30 uur 

Boottocht naar de aalscholvers van het Naardermeer

tijdelijke activiteit naarden, Noord-Holland, Naardermeer, Erf Stadzigt  -  Vaar mee met onze fluisterboot en neem een kijkje in de aalscholverkolonie van het Naardermeer.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, 13:30 uur 

Varen naar het verdronken dorp in De Wieden

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden  -  Vaar mee naar het verdronken dorp Beulake. Het eens zo levendige dorp op de bodem van de Beulakerwijde.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, 15:00 uur 

VrijMiBo

tijdelijke activiteit utrecht, Utrecht, Fort aan de Klop  -  Kom je vrijdag borrelen op het Terraseiland met de muziek van DJ Doctor Disco op de achtergrond?

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 17:00 uur tot 20:00 uur 

Branouls Theaterdiner

tijdelijke activiteit Theater Branoul  -  Een avondje met licht verteerbare verhalen, en lekker eten in de zaal, verzorgd door Bistro Speakers. Een verrassingsmenu.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 18:30 uur tot 20:30 uur 

Beleef het verhaal van De Schark

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg, Sint-Pietersberg, Châlet D'n Observant  -  Wandel samen met de boswachter door de diepe ENCI-groeve naar De Schark en bewonder de handtekeningen die Amerikaanse soldaten na de kerstnachtdienst van 1944 achterlieten in dit ondergrondse gangenstelsel, dat maar enkele weken per jaar betreden...

geopend op vrijdag 2 juni 2023, 19:00 uur 

Catharina Dansparade

tijdelijke activiteit utrecht, Utrecht  -  De Catharina Dansparade is een ode aan alle grootmoeders, moeders en dochters van Utrecht. Stichting Catharina Nu staat voor inclusiviteit, diversiteit en gendergelijkheid: het empoweren van meiden, vrouwen en de vrouwelijke kracht in iedereen

geopend op vrijdag 2 juni 2023, 19:00 uur 

Ga mee op zoek naar de wilde zwijnen op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Ga met onze gidsen op pad en leer van alles over het leven van de zwijnen op Veluwezoom

geopend op vrijdag 2 juni 2023, 19:30 uur 

Healing Concert-Loes Swinkels

tijdelijke activiteit rosmalen, Noord-Brabant, Mariakapel Coudewater  -  Je bent van Harte uitgenodigd om te komen genieten van deze mooie plek, een warm welkom, pure klanken en helende songs. Een moment helemaal voor jezelf, om thuis te komen, te ontspannen en opladen in liefdevolle energie.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 19:30 uur tot 22:00 uur 

Orgelconcert door Diederik Blankensteijn

tijdelijke activiteit beverwijk, Noord-Holland, Grote Kerk Wijkertoren  -  Diederik Blankensteijn speelt orgelwerken van Buxtehude, Bach en Guilain, na afloop van het concert kan de speeltafel van het orgel bezocht worden.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 20:00 uur tot 21:00 uur 

Band in de Tent: The Struck Up

tijdelijke activiteit culemborg, Gelderland, Werk aan het Spoel  -  The Struck Up. Back to the roots is het motto. Rootsstijlen als Blues, Jazz, Jump blues, Rockabilly en Country..

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 20:00 uur tot 21:30 uur 

KitKatClub

tijdelijke activiteit geertruidenberg, Noord-Brabant, Admiraalszaal, Fort Sint Gertrudis  -  De KitKatClub leeft! Waan je in een nachtclub zoals in de jaren 30 van de vorige eeuw! Geniet van een hapje, drankje, goed gezelschap en live muziek op het podium met swingende liedjes.

geopend op vrijdag 2 juni 2023, van 20:15 uur tot 22:30 uur 

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam

Bestel tickets met 15% korting! Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Beleef de avonturen van de mini-bewoners mee in deze bruisende interactieve stad, waar in 24 minuten een hele dag voorbij gaat.

Prijsvraag: Win twee tickets voor Fort Vertier

Win twee tickets voor Fort Vertier

prijsvraag Ga op avontuur in 3D labyrint Fort Vertier! In dit Romeinse speelpark in Harderwijk staan kinderen voor een spannende uitdaging: bereik de vier torens door de juiste route te vinden. Klim in netten, kruip door tunnels en balanceer over loopbruggen. Er zijn routes op twee niveaus, waardoor Fort...