1

UITagenda  natuur

Activiteiten Natuur Uitagenda (236)

Ontdek de sporen van WOII op Veluwezoom

tijdelijke activiteit Parkeerplaats Herikhuizerveld  -  Weekend Verdedigingserfgoed 20-21 april 2024! Wat doen die vreemde betonnen blokken in het bos? Ga samen met onze gids op pad en ontdek de geschiedenis van Teerose: geheime Duitse stellingen uit de Tweede Wereldoorlog.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 20 april 2024, 10:00 uur 

Vroege vogels op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Ga mee op een heerlijke ochtendwandeling met onze gids en luister naar de voorjaarszang van verschillende vogels op Veluwezoom

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 20 april 2024, 10:00 uur 

Lentemarkt op De Boschhoeve

tijdelijke activiteit wolfheze, Gelderland, Kwekerij/Tuin De Boschhoeve  -  De mooie moestuin en de voorbeeldtuinen nodigen uit om heerlijk rond te dwalen, van alle kleuren en geuren te genieten en inspiratie op te doen voor de eigen tuin thuis.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 20 april 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Workshop vachtvilten op De Onlanderij

tijdelijke activiteit eelderwolde, Drenthe, De Onlanden, De Onlanderij  -  Al enige jaren verzorgt Mooimiek in samenwerking met Natuurmonumenten vachtviltworkshops bij De Onlanderij in Eelderwolde. Onmisbaar daarbij zijn de heerlijke koffie, versnaperingen en goed verzorgde lunch door de uitbaters van De Onlanderij.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 20 april 2024, 10:30 uur 

Beklim de Watertoren in Sint Jansklooster

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, De Wieden, watertoren van Sint Jansklooster  -  Vanaf de watertoren in Sint Jansklooster heb je een prachtig uitzicht op Nationaal Park Weerribben-Wieden: een waterrijk landschap met een eeuwenoude historie.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 20 april 2024, 11:00 uur 

Vaartocht naar de oudste aalscholverkolonie

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden  -  Varen door het prachtige landschap van De Wieden om aan land te gaan bij de observatiehut bij de oudste aalscholverkolonie van Nederland.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 20 april 2024, 12:30 uur 

Aalscholvertocht Naardermeer

tijdelijke activiteit naarden, Noord-Holland, Naardermeer, Erf Stadzigt  -  Vaar mee met onze fluisterboot en neem een kijkje in de aalscholverkolonie van het Naardermeer.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 20 april 2024, 13:30 uur 

Excursie: Wandel mee met de boswachter door de ENCI-groeve in...

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg, Sint-Pietersberg, Startlocatie ENCI-groeve  -  Vlakbij het centrum van Maastricht ontwikkelt zich nieuwe natuur in de voormalige ENCI-groeve. Met deze activiteit ga je mee op excursie met de boswachter van Natuurmonumenten en beleef je samen de verhalen van dit bijzondere natuurgebied.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 20 april 2024, 13:30 uur