Dagtrips kinderen Wadden

UITgelicht

Uittipskinderen in Wadden (13)

Charme van Schiermonnikoog

schiermonnikoog, Friesland  -  Bijna geen auto's en een prachtige natuur. Schiermonnikoog is adembenemend mooi! Vaar mee naar het kleinste Waddeneiland.

Dichter naar het strand

texel, Noord-Holland  -  Een zeehond steekt zijn kop boven water. De zon schijnt, maar aan boord van De Vriendschap is het lekker koel.

Toverachtig Terschelling

terschelling, Friesland  -  Geniet van de schoonheid van Terschelling! De prachtige natuur op het eiland nodigt uit tot leuke activiteiten.

Waddeneilanden, here we come!

ameland, Friesland  -  Zin om eruit te gaan, maar geen zin om ver te reizen? Stap op de boot en geniet van een Waddeneiland.

Ecomare maakt nieuwsgierig

de koog, Noord-Holland  -  Nog veertig minuten, dan worden de zeehondjes gevoerd. Een zeehond ligt vandaag op het droge te zonnebaden. Groot gelijk.

Noach is zijn olifant kwijt

de koog, Noord-Holland  -  "Ze vonden het landschapsvervuiling", zegt Johan Huibers teleurgesteld. De politie heeft zijn reclame-olifant weggehaald.

Ecomare geeft zeekwartetspel uit

de koog, Noord-Holland  -  Ecomare, het natuurmuseum op het waddeneiland Texel, heeft een zeekwartetspel uitgebracht. Het spel moet mensen bekendmaken met leven in zee.