Uitstapjes vlakbij Michael Kors Rotterdam

Oude Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (0.13km)  -  Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxor Theater.

doordeweeks geopend 

De Doelen

rotterdam, Zuid-Holland (0.17km)  -  De Doelen is een van de grootste muziekpodia in Nederland en ligt in het hart van Rotterdam. Jaarlijks komen zo'n half miljoen bezoekers op de klassieke muziek-, wereldmuziek-, pop- en jazzconcerten af.

elke dag geopend 

Pathé Schouwburgplein Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.21km)  -  Geniet van de nieuwste films in Pathé Schouwburgplein aan het Schouwburgplein in Rotterdam. Goed bereikbaar, dus ideaal voor een makkelijk avondje uit.

elke dag geopend 

Rotterdamse Schouwburg

rotterdam, Zuid-Holland (0.26km)  -  In de Rotterdamse Schouwburg staan diverse voorstellingen op de planken. Van opera tot toneel en van dans tot klassiek. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden.

elke dag geopend 

De Bijenkorf Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.3km)  -  Vlak bij de beroemde koopgoot in Rotterdam bevindt zich de ruime vestiging van De Bijenkorf, waar voor iedereen wel wat leuks te vinden is!

elke dag geopend 

Luchtsingel Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.35km)  -  De Luchtsingel verbindt het centrum van Rotterdam met Rotterdam Noord. De houten voetgangersbrug van 390 meter lang is bijna niet te missen vanaf de straat. Loop over de gele vloer naar een bijzonder stukje Rotterdam.

elke dag geopend 

UrbanGuides

rotterdam, Zuid-Holland (0.36km)  -  UrbanGuides is je gids in Rotterdam en organiseert tours langs alle architectonische hoogtepunten van de stad Rotterdam. Ga met de benenwagen, de fiets of de bus door deze bruisende en moderne stad.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

UrbanGuides fietstours Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.36km)  -  Rotterdam bewonderen per fiets? Dat kan! Bij UrbanGuides worden verschillende fietstochten georganiseerd.

doordeweeks geopend 

Lush Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.4km)  -  Dubbelop genieten van Lush in Rotterdam: heerlijke geuren en prachtig gemaakte zeepjes, shampoos en andere cosmetica. Ook zijn al deze verzorgingsproducten proefdiervrij! Verantwoord shoppen dus.

elke dag geopend 

Museum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.41km)  -  Meer dan honderdduizend voorwerpen zijn verzameld in Museum Rotterdam. Van japon tot beeldhouwwerk en bestek. Regelmatig zijn er interessante tentoonstellingen te zien.

's maandags gesloten 

WTC Art Gallery

rotterdam, Zuid-Holland (0.41km)  -  De WTC Art Gallery is een multifunctionele ruimte die gebruikt wordt voor exposities en vrij te bezoeken is voor iedereen.

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Graffitiworkshop

rotterdam, Zuid-Holland (0.44km)  -  Middenin de nacht met een bivakmuts én graffitispuit naar een lege muur sluipen is verleden tijd! Ga met je vrienden legaal graffiti spuiten, gewoon overdag.

geopend op afspraak of bel +31 (0)900 - 47 23 348 

Centraal Station Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.44km)  -  Een architectonisch hoogstandje in de bruisende havenstad: Centraal Station Rotterdam.

elke dag geopend 

Rondleidingen architectuur in Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.47km)  -  Rotterdam, trotse havenstad van Nederland, herbergt een schat aan architectuur. Ontdek de juweeltjes met De Gebouwengids.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 623 17 01 / +31 (0)6 13 56 06 15 

Monki Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.51km)  -  Op zoek naar orginele kleding met een Scandinavisch tintje? Dan ben je bij Monki aan het goede adres.

elke dag geopend 

Rotterdam Info

rotterdam, Zuid-Holland (0.55km)  -  Rotterdam Info bundelt de krachten van het City Informatiecentrum Rotterdam en de VVV en geeft informatie variërend van attracties en uitgaan tot architectuur.

elke dag geopend 

Cokkie Snoei Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.56km)  -  Hedendaagse kunst en vintage-fotografie: ontdek het allemaal tijdens een bezoek aan Cokkie Snoei.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Shoppen in Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.57km)  -  Met verschillende winkelwandelroutes ontdek je Rotterdam, de shopstad bij uitstek!

elke dag geopend 

Dille & Kamille Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.58km)  -  Geniet van de ontspannen sfeer in Dille & Kamille Rotterdam: klassieke muziek, heerlijke geuren en mooie hebbedingetjes. Het is een genot om alleen al door de winkel te dwalen nog zonder iets te hebben gekocht.

elke dag geopend 

Cinerama Filmtheater

rotterdam, Zuid-Holland (0.64km)  -  Aan de rand van het centrum van Rotterdam bevindt zich het Cinerama Filmtheater. Geniet hier van de nieuwste films!

elke dag geopend