Nieuws & Reportages

Bezoek Doloris, het grootste kunstdoolhof ter wereld!

Kunst van de buitenbeentjes

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Kunstwerken van buitenbeentjes, zonder kunstopleiding, banen zich een weg naar het museum. Hun eigen Outsider Art Museum.

Kijk in het criminele brein

archief haarlem, Noord-Holland  -  Schuilt er in jou een misdadiger? Kijk in het criminele brein in Het Dolhuys en stel jezelf de vraag.

Wat ga jij doen dit weekend?

archief Het is weekend! Geniet van deze dagen met een gezellig uitstapje, ter ere van Moederdag of gewoon zomaar. Er is genoeg te doen!

Eropuit in de meivakantie!

archief eindhoven, Noord-Brabant  -  Wat te doen in de meivakantie? In alle hoeken van het land worden leuke activiteiten gehouden. Leer iets bij of ontspan samen!

Wie was Malle Babbe?

archief haarlem, Noord-Holland  -  Museum het Dolhuys onthult de ware identiteit van Malle Babbe. En hoe was het om anders te zijn in de zeventiende eeuw?

Genezing voor homoseksuelen?

archief haarlem, Zuid-Holland  -  Homoseksuelen werden voorheen als zondig of ziek bestempeld. Museum Het Dolhuys legt de opvattingen onder de loep.

Heel Haarlem in je broekzak

archief haarlem, Noord-Holland  -  Deze zomer eens door de stad Haarlem struinen? Neem dan de gids 100% Haarlem mee en je kent de stad als je broekzak.