1

Uitstapjes vlakbij Houweling Telecommuseum

Het Van Maanenbad

rotterdam, Zuid-Holland (0.25km)  -  Midden in Rotterdam Noord vind je het Van Maanenbad. Vooral het buitenbad is spectaculair: een mooie rustige plek midden in de drukke stad.

Hofplein Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.83km)  -  Jeugdtheater Hofplein Rotterdam is een theater waar kinderen en tieners hun weg vinden in het theater. Dé plek voor voorstellingen, workshops en cursussen op het gebied van theater, zang en dans.

Graffitiworkshop

rotterdam, Zuid-Holland (0.96km)  -  Middenin de nacht met een bivakmuts én graffitispuit naar een lege muur sluipen is verleden tijd! Ga met je vrienden legaal graffiti spuiten, gewoon overdag.

Luchtsingel Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1km)  -  De Luchtsingel verbindt het centrum van Rotterdam met Rotterdam Noord. De houten voetgangersbrug van 390 meter lang is bijna niet te missen vanaf de straat. Loop over de gele vloer naar een bijzonder stukje Rotterdam.

UrbanGuides

rotterdam, Zuid-Holland (1km)  -  UrbanGuides is je gids in Rotterdam en organiseert tours langs alle architectonische hoogtepunten van de stad Rotterdam. Ga met de benenwagen, de fiets of de bus door deze bruisende en moderne stad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Houweling Telecommuseum