UITagenda 25 september 2021

Uitagenda (268)

Zoekfilter actief!

Ontdek Fort bij Rijnauwen

tijdelijke activiteit bunnik, Utrecht, Fort Rijnauwen  -  Ontdek Fort bij Rijnauwen

geopend op zaterdag 25 september 2021, van 10:30 uur tot 12:00 uur 

Fossielenweekend in FutureLand

tijdelijke activiteit maasvlakte, Zuid-Holland  -  Ben jij geïnteresseerd in fossielen? Kom dan naar het fossielenweekend in FutureLand!

geopend van zaterdag 25 september 2021 t/m zondag 26 september 2021, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Tentoonstelling 'RUIMTE' in KAPELexpo, Renkum

tijdelijke activiteit renkum, Gelderland, voormalig klooster Sancta Maria  -  In een intieme Kapel: 3-wekelijks wisselende tentoonstellingen.

geopend van zaterdag 25 september 2021 t/m zondag 26 september 2021, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

Privéworkshop natuurfotografie

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, De vertreklocatie kan in overleg bepaald worden  -  Eilander natuurfotograaf Folkert Abma neemt jou (en eventueel tot zeven personen die jij zelf meebrengt) mee op een drie uur durende tocht langs verborgen fotogenieke plekken van Schiermonnikoog.

geopend op zaterdag 25 september 2021 

Stilte vaartocht - De Wieden

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden  -  Vaar in alle rust door de stille pracht van De Wieden, aan het begin of juist aan het einde van de dag. Een intense natuurervaring!

geopend op zaterdag 25 september 2021, 09:00 uur 

Kabouterpad Bentwoud

tijdelijke activiteit benthuizen, Zuid-Holland, Parkeerplaats Bentwoud-West  -  Kom kabouters zoeken! Loop het Kabouterpad bij Bentwoud beleef allerlei spannende avonturen. Leuk voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

geopend op zaterdag 25 september 2021, van 09:00 uur tot 13:00 uur 

Cursus Tuinontwerp - Ontwerp je eigen tuin

tijdelijke activiteit molenhoek, Gelderland, Molenhoek, Parkeerplaats Landgoed Mookerheide  -  Droom je van je eigen paradijselijke tuin, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Laat Natuurmonumenten je samen met Fhreja, professioneel tuinarchitect, je in 3 ochtenden helpen om zelf een tuinontwerp te maken waarin alles precies klopt!

geopend op zaterdag 25 september 2021, 09:30 uur 

Ledendag Utrecht en Vechtplassen op landgoed Haarzuilens

tijdelijke activiteit haarzuilens, Utrecht, Haarzuilens, parkeerplaats Thematerweg  -  Kom op zaterdag 25 september naar de ledendag van de ledencommissie afdeling Utrecht & Vechtplassen op landgoed Haarzuilens

geopend op zaterdag 25 september 2021, 09:30 uur 

Vesting Dagarrangement

arrangement HULST, ZEELAND - Hulst is lid van de vereniging van Nederlandse vestingsteden en heeft, net als de andere vestingsteden, met het oog op de dagtoeristen een Vesting arrangement samengesteld. Er is zoveel te ontdekken in deze historische steden, dat een daguitstap zeker de moeite waard is. Uiteindelijk kan er door...

Win een Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal voor vier tot zes personen

prijsvraag Trek de stoute klompen aan en kom klompvaren bij Vadesto Outdoor Adventure. Vaar een leuk parcours over het water in bootjes in de vorm van een reuzenklomp en geniet van een heerlijk Hollands dagje. Peddel rustig het water over of geniet in de schaduw van de overdekte neus van de klomp van een...