Wat te doen speeltuinen in Rotterdam

11 artikelen en reportages speeltuinen in rotterdam

Zandsculpturen bewonderen in Garderen!

Kom dollen met Olli

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Kom spelen met Olli in de nieuwe overdekte speeltuin in Diergaarde Blijdorp! En vergeet niet het kleine girafje Zoë te bewonderen.

Vaar als een echte kapitein

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  De beste ouders staan aan wal in de minihavens, want hier hebben de kids het roer in handen. Voor allemaal een groot avontuur!

Duik in de prullenbak van Villa Zebra

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  In Villa Zebra maken kinderen geen kunst van verf en een schilderdoek, maar van afval en troep. Zou dat wel mooi worden...

Op-en-top kinderwereld

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Plaswijckpark is moeilijk in een hokje te plaatsen. Het is niet alleen een groot speelpark. Het is ook niet een gewone dierentuin.

3...2...1 Onderwijsfilm

archief rotterdam, Noord-Holland  -  Van een oude ratelende diaprojector tot een interactief schoolbord! Kom kijken naar de ontwikkeling van de onderwijsfilm.

Win 2 vrijkaartjes voor het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers

prijsvraag Levens redden op zee, zou jij dat kunnen? In het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers trotseer je windkracht 10 in de windtunnel, leer je scheepsknopen leggen en bevaar je woeste wateren in een vaarsimulator. Hier ontdek je alles over wat de helden van de KNRM, kustwacht en reddingsbrigade doen....