Meer lezen over Safaripark Beekse Bergen

Beschuit met muisjes in de dierentuinen!

landelijk  -  Het was een mooie zomer in de Nederlandse dierentuinen. Heel veel jonge diertjes zagen het levenslicht . Wij maakten een overzichtje van alle geboortekaartjes die we bij DagjeWeg.NL ontvingen. Ga snel een keer langs voor beschuit met muisjes!

Dagje dierentuin: dit is nieuw!

landelijk  -  De poorten van de dierentuinen bleven in de voorbije maanden dan wel gesloten, het leven stond er niet stil. Nieuwe diersoorten betrokken hun verblijven en er is hard gewerkt aan manieren waarop je ze nog beter kunt bewonderen. Dit is allemaal...

Beleef Afrika in het donker

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Beleef Afrikaanse cultuur en bewonder prachtige dieren bij Africa by Light in Safaripark Beekse Bergen.

Party animals in Beekse Bergen

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Vier een feestje mee met de party animals in Safaripark Beekse Bergen. Het park viert vandaag haar 45-jarig bestaan.

Dagje uit dit weekend

Met de regen en wind valt het nog wel mee en de kilo's bladeren hangen nog aan de bomen. Toch is het alweer zover: het is herfstvakantie! Even een weekje uitslapen en leuke dingen doen, te beginnen met dit weekend. DagjeWeg.NL trapt af met de...

Op safari met Hemelvaart

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Doe eens wat anders dan dauwtrappen op Hemelvaartsdag: ga op luchtsafari in de dierentuin!

Meivakantie in de dierentuin

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Vier een leuke meivakantie in de dierentuin. DagjeWeg.NL zet de leukste activiteiten op een rij!

Dagje uit dit weekend

Stijgende temperaturen en druilerige dagen. Wordt het nog een leuk weekend? Met de DagjeWeg.NL Weekend Top 5 altijd!

Kom als rastafari naar Beekse Bergen!

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Rastafari's opgelet! Tijdens de voorjaarsvakantie kun je een hoop geld besparen op je toegangskaartje bij Beekse Bergen!

Piekendag in Safaripark Beekse Bergen

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Nee, we zijn niet op de kermis! Maar in alle attractieparken van Libéma kun je dit weekend betalen met guldens.

Op luchtsafari in Beekse Bergen

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Vlieg vijftig meter de lucht in en bekijk de grootste Afrikaanse olifant van Europa, Calimero.

Antilope heet Ireen Wüst

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Een pasgeboren antilopen in Safaripark Beekse Bergen heeft een kampioene als naamgenoot. Het dier heet Ireen Wüst.

Dierentuinen minder populair

Het weer en de recessie gooiden voor veel dierentuinen een beetje roet in het eten. De bezoekersaantallen daalden licht.

Pelikaan Groenerick is terug

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Afgelopen zomer ontsnapte pelikaan Groenerick uit safaripark Beekse Bergen. Nu is het dier dan eindelijk terecht.

Pelikaan fladdert wijde wereld in

rhenen, Gelderland  -  En weer is er een pelikaan ontsnapt uit een Nederlandse dierentuin. Dit keer gaat het om pelikaan Hetty uit Ouwehands Dierenpark.

Pelikaan Groenerick nog steeds vermist

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  De drie pelikanen die vorige week wegvlogen uit Safaripark Beekse Bergen, zijn voorlopig niet te zien in de roofvogelshow.

Pelikaan Blauwerick landt in IJmuiden

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Drie pelikanen ontsnapten vrijdag uit Beekse Bergen. Eén van de pelikanen is dinsdag en woensdag gespot bij IJmuiden.

WK voetbal tussen de leeuwen

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Beleef de hoogtepunten van het WK voetbal eens niet vanaf de bank, maar tussen brullende leeuwen in Safaripark Beekse Bergen.

Olifant Olga overleden na opstootje

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Olifant Olga is niet meer. De geliefde Afrikaanse dikhuid is waarschijnlijk overleden na een opstootje tussen de olifantendames.