Uittips van de redactie kanotocht

15 artikelen en reportages kanotocht

Vakantie op het boerenerf

landelijk  -  Spelen in het hooi, dieren knuffelen en boerenijs eten. Eenmaal op de boerderij wil je nooit meer naar huis!

Kletsnat in het zwembad

archief Optimaal genieten van het heerlijke lenteweer doe je in een openluchtzwembad. Neem samen met DagjeWeg.NL een duik!

Zonnige uitstapjes

archief Een vrije dag, de zon schijnt, maar je hebt geen idee wat te doen? Geen nood, genoeg zomerse activiteiten!

Slapen met wolven, beren en lynxen

archief emmen, Drenthe  -  Slapen met huilende wolven en ontbijten met een beer. Over drie jaar moet het in Nederland mogelijk zijn. In 2010 moet in Emmen het WildLife ParkResort Europe, een recreatiepark temidden van natuur uit vroeger tijden.

De Wieden per kano

archief ossenzijl, Overijssel  -  Wie lekker van het voorjaar wil genieten én waterplezier wil hebben, moet gaan kanoën in De Wieden. Het Overijsselse natuurgebied biedt de varende bezoeker een scala aan natuurschoon. Geluksvogels stuiten tijdens de tocht misschien op een zingende...

Kanotocht over de Linge

arrangement LEERDAM, UTRECHT - Deze vestiging bevindt zich aan de Rand van De Middeleeuwse Glasstad Leerdam. Gelegen tussen Royal Leerdam Glasfabriek en het Hofje van Mevrouw van Aerden ligt onder de schaduw van de fraaie stadswallen, het paviljoen PrikkeLinge. In dit uniek gelegen pand met terras aan de Linge bevind zich ook...