Den Haag

Uitstapjes Den Haag (42)

Museon - ontdek de wereld

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Insecten eten om de wereld te redden en leren wat jij kunt doen - of laten - om de aarde mooier te maken. In het Museon in Den Haag duik je in het verhaal van de wereld en mag je behalve naar dingen kijken ook lekker veel doen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

ADO Den Haag Museum

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Bewonder niet alleen de twee kampioenmedailles uit 1942 en 1943, maar ontdek ook wat ADO Den Haag door de jaren heen in de regio heeft betekend in het ADO Den Haag Museum.

open op zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Louis Couperus Museum

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Kom alles te weten over één van de grootste Nederlandse schrijvers in het Louis Couperus Museum te Den Haag!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Voor veel Nederlanders het leukste dagje weg: een dagje Scheveningen! Lekker winkelen langs de kust, over de beroemde pier lopen of naar het Circustheater.

elke dag geopend

Yi Jun Peace Museum

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Yi Jun streed jarenlang voor vrede en de onafhankelijkheid van Korea, tot zijn moord in Den Haag in 1907. In het Yi Jun Peace Museum wordt hij geëerd.

's zondags gesloten

Nationaal Archief

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - In het Nationaal Archief is bijna duizend jaar aan Nederlandse geschiedenis opgeslagen in 125 kilometer archieven. Bekijk kaarten, tekeningen en foto’s over historische onderwerpen zoals de Tweede Wereldoorlog.

's maandags gesloten

Pathé Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Waai lekker uit op het strand van Scheveningen en eindig de dag met een avondje film kijken in Pathé Scheveningen. Een compleet dagje weg!

elke dag geopend

Pathé Buitenhof

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

elke dag geopend

Pathé Spuimarkt

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Het Spui is misschien bekend van Monopoly, maar toevallig is hier ook één van de beste bioscopen te vinden!

elke dag geopend

Van de redactie

UITagenda Den Haag, vanaf 26 september 2018