1

Dagtrips rondvaarten Rotterdam

Uittipsrondvaarten in Rotterdam en in de buurt van Rotterdam

-aanbevolen door adverteerder-

Kies het ruime sop!

archief oud artikel rotterdam, Zuid-Holland  -  Stap aan boord van Radarstoomboot De Majesteit en luister naar de spannende verhalen van de kapitein.

Ga door met dat getoeter!

archief oud artikel rotterdam, Zuid-Holland  -  Ga naar de Rotterdamse haven en geniet volop van het getoeter van uitvarende cruiseschepen. Het mag weer!

Stop met dat getoeter!

archief oud artikel rotterdam, Zuid-Holland  -  Ben jij het getoeter van trotse cruiseschepen ook zat of geniet je juist van deze traditie?

De haven: slagader van Rotterdam

archief oud artikel rotterdam, Zuid-Holland  -  Schepen, hijskranen, rokende fabriekspijpen maar ook natuur. In de Rotterdamse haven is van alles te zien. Hoewel het geen toeristische trekpleister lijkt, is er wel degelijk van alles te beleven in de grootste haven van Europa. De slagader van...

Onbeperkt pannenkoeken eten

archief oud artikel rotterdam, Zuid-Holland  -  Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van De Snerttram is er van 26 oktober tot en met 26 april 2006 een speciale jubileumtour van een rondrit met de Snerttram door Rotterdam én vaartocht over de Maas met de Pannenkoekenboot. Aan boord kan er...

Raderstoomboot De Majesteit

rotterdam, Zuid-Holland  -  De Majesteit behoort tot een van de meest luxe raderstoomboten van Europa. In 1999 is deze boot gerestaureerd en omgetoverd tot locatie voor feestjes.

Rondvaart Europoort

hoek van holland, Zuid-Holland  -  Stap op de rondvaartboot Europoort en vaar door de beroemde haven van Rotterdam, waar de grootste zeeschepen liggen. Naast deze zeereuzen zijn er ook zeehondjes te spotten. Op zoek naar rust? Neem dan de boot naar het Tweede Maasvlaktegebied of...

Splashtours - Varen door Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland  -  Wat begint als een gewone rondrit in een bus eindigt bij Splashtours Rotterdam in het water. De bus duikt letterlijk de Maas in en blijkt opeens een echte boot. Een unieke en onvergetelijke manier om Rotterdam te verkennen!

Rondvaart door de Rotterdamse haven

rotterdam, Zuid-Holland  -  Vaar met het schip Nehalennia door de bedrijvige haven van Rotterdam en leer dit fascinerende deel van de stad op z'n Rotterdams kennen. De rondvaart gaat langs de Erasmusbrug, Veerhaven, Parkhaven, Hotel New York en andere highlights van de...

Miniworld RotterdamMiniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam

Bestel tickets met 15% korting! Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Beleef de avonturen van de mini-bewoners mee in deze bruisende interactieve stad, waar in 24 minuten een hele dag voorbij gaat.