1

Dagtrips waterplezier Rotterdam

Uittipswaterplezier in Rotterdam en in de buurt van Rotterdam

Zonnen op een nieuw badstrand

archief oud artikel rotterdam, Zuid-Holland  -  Deze zomerse temperaturen vragen gewoon om een dagje luieren op het strand. In Rotterdam hebben ze er een nieuw badstrand bij.

Kies het ruime sop!

archief oud artikel rotterdam, Zuid-Holland  -  Stap aan boord van Radarstoomboot De Majesteit en luister naar de spannende verhalen van de kapitein.

Ms Rotterdam kiest ruime sop

archief oud artikel rotterdam, Zuid-Holland  -  Het was gisteren druk op de Rotterdamse kade. De ms Rotterdam koos het ruime sop en is vertrokken naar New York.

Cruisen in Rotterdam

archief oud artikel rotterdam, Zuid-Holland  -  Vanaf eind volgend jaar ligt de ms Rotterdam een jaar lang aan de kade van Rotterdam.

De Wilgenring

rotterdam, Zuid-Holland  -  Zwembad De Wilgenring in Rotterdam is een mooi zwembad met drie baden. Er is waterplezier voor zowel volwassenen als kinderen te vinden!

Leer golfsurfen bij De Surfschool

hoek van holland, Zuid-Holland  -  Leer golfsurfen in Hoek van Holland. Bij De Surfschool kies je uit een cursus golfsurfen, skim- of bodyboarden en suppen (Stand-Up Paddleboarden). Duik het water in en bedwing de golven!

Zwemcentrum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland  -  Zwemcentrum Rotterdam heeft als enige zwembad in Rotterdam een 50-meterbad. Kom lekker lange baantjes trekken!

RIB-varen: voor een echte adrenalinekick!

rotterdam, Zuid-Holland  -  Varen, dat klinkt rustig en relaxed. Maar dan heb je nog nooit in een RIB-boot gezeten! Beleef de RIB-experience en knal met een enorme snelheid over het water. Een verrassende ervaring, leuk voor een bedrijfsuitje!

Zwembad Afrikaanderplein

rotterdam, Zuid-Holland  -  Na het baantjes trekken nog even relaxen in de kantine onder het genot van een gezonde snack? Zwembad Afrikaanderplein in Rotterdam is een basic zwembad met een beetje extra fun!

Fundustry RotterdamFundustry Rotterdam

Fundustry Rotterdam

€ 15,- korting per ticket Het licht dimt... je zoekt beschutting achter het vliegtuigwrak of een stapel pallets. De spanning in Fundustry Rotterdam is om te snijden, iedereen houdt zijn adem in! Dit is een uitje voor echte avonturiers, een stoer spel vol spanning en sensatie!