Meer lezen over BillyBird Park Hemelrijk

Top 10 uitstapjes voor de zomermaanden

landelijk  -  De zomermaanden zijn perfect voor een dagje weg! Heb je inspiratie nodig, kijk dan naar de populairste uitjes . En ga eropuit, met hopelijk een zonnetje of op een stralende zomerse dag.

5 x exclusieve korting in Brabant

volkel, Noord-Brabant  -  Maak de zomer nog leuker met een gezellig uitstapje! DagjeWeg.NL Tickets heeft een groot aanbod met voordelige uitstapjes in Belgi

Goedkoop dagje uit

landelijk  -  Op zoek naar een leuk, betaalbaar dagje weg? Deze dierentuinen en attractieparken zijn gegarandeerd portemonneevriendelijk!

Duik het nieuwe jaar in

landelijk  -  Het nieuwe jaar kan niet beter beginnen dan met een nieuwjaarsduik. Met de zachte temperaturen van dit jaar ook voor koukleumen!

Op stap in de meivakantie

Het zonnetje schijnt, de temperaturen stijgen en de meivakantie is in zicht! DagjeWeg.NL zet de leukste uitjes op een rij.

Weg dit weekend

Speciaal voor Vaderdag heeft DagjeWeg.NL voor dit weekend een aantal passende tips gevonden.

BillyBird Park krijgt bungalowpark

uden, Noord-Brabant  -  Bij het BillyBird Park Hemelrijk zal een bungalowpark worden gebouwd. De gemeenteraad van Uden heeft daar unaniem mee ingestemd.

Ede krijgt BillyBird-park

ede, Gelderland  -  In de buurt van station Ede-Wageningen moet over drie jaar een BillyBird-park veschijnen. De gemeente Ede gaf dinsdag haar fiat voor de bouw van het recreatiepark.

Creatieve jeugd gratis naar attractiepark

Creatieve kinderen mogen komende zaterdag voor niks naar binnen bij vijf Nederlandse attractieparken en musea. Met die actie bedanken de parken het publiek voor hun steun in de discussie rond de BTW-verhoging op attractieparken.