Meer lezen over Sprookjeswonderland

Dagje uit met de hond

landelijk  -  Ga een dagje weg met je trouwe hond. Wij zetten een paar leuke hondvriendelijke uitjes voor je op een rij.

Happy birthday to you!

Binnenkort een jarig Jobje of Jetje in huis? DagjeWeg.NL biedt een helpende hand bij de organisatie van een kinderfeestje.

Een dikke deken van betovering

enkhuizen, Noord-Holland  -  Wie herinnert zich de streken van Hans en Grietje niet? In Sprookjeswonderland in Enkhuizen kruipt u een sprookjesboek in.

Winter in attractieland

landelijk  -  Pretparken gesloten in de winter? Welnee, deze zijn gewoon open en zijn nog extra magisch ook.

Verken Enkhuizen als een Van Rossem

enkhuizen, Noord-Holland  -  De Van Rossems kijken iets anders om zich heen dan de gemiddelde dagjesmens. En dit vonden zij in Enkhuizen!

Vijf nieuwe attracties in 2015

enkhuizen, Noord-Holland  -  De zomerzon maakt je vrolijk, maar deze parken doen er een schepje bovenop en geven het seizoen jeu met nieuwe attracties!

De favoriete uitjes van 2012

ede, Gelderland  -  DagjeWeg.NL was het afgelopen jaar weer een inspiratiebron voor veel dagjesmensen. Wat waren hun favoriete uitjes dit jaar?

Ga op heksenjacht!

enkhuizen, Noord-Holland  -  Ga met het heerlijke weer dit weekend op heksenjacht! Vlieg rond op een bezem, draag emmers met snot en ontmoet echte trollen.

Aardbeienhappen in Limburg

horst, Limburg  -  Het Aardbeienland is een uniek themapark en scoort hoge ogen onder de bezoekers. Maar ook veel onvoldoendes. Hoe kan dat?

Wie wint 'm?

Park Oikos en science center NEMO gaan gelijk op in de spannende strijd om de DagjeWeg.NL Award 2010.