Meer lezen over De Efteling

Hier kijken we naar uit in 2022!

landelijk  -  Tijd om vooruit te blikken naar al het moois dat het nieuwe jaar te bieden heeft. Deze activiteiten mag missen in 2022!

Online over de kop

landelijk  -  Stap online in een karretje en beleef razendsnelle achtbaanritten en sprookjesachtige attracties.

Top 10 leukste achtbanen

landelijk  -  Ontdek de 10 meest bijzondere achtbanen! Stap in de snelste achtbaan, ontdek de stilste achtbaan of beleef de engste looping.

Raveleijn is magisch groepsuitje

kaatsheuvel, Noord-Brabant  -  Stap binnen in Raveleijn: de stad waar raven ruiters zullen zijn. Deze parkshow is dé nieuwe sensatie van de Efteling!

Koop een stukje achtbaan!

kaatsheuvel, Noord-Brabant  -  Achtbaan in de achtertuin? Ga naar de Efteling, koop alle blokjes hout van de achtbaan Pegasus en begin met bouwen.

Sound of Music erg populair

kaatsheuvel, Noord-Brabant  -  De familie von Trapp, waar het allemaal omdraait in The Sound of Music mag door groot succes langer in Efteling theater blijven.

Winter in attractieland

landelijk  -  Pretparken gesloten in de winter? Welnee, deze zijn gewoon open en zijn nog extra magisch ook.

Romantische winterdates

landelijk  -  Hand in hand de kou trotseren, elkaar warm houden en samen schaatsen. Geniet van de winter!

To-do list voor 2019

landelijk  -  Wat gaan we in 2019 meemaken? Dit is het to-do-lijstje voor dit jaar!

To-do list voor 2017!

landelijk  -  Wat gaan we in 2017 meemaken? Dit is het to-do-lijstje voor het nieuwe jaar!

Pretparken stikken van de Pokémon

landelijk  -  Pokémon GO verovert de hele wereld. Nu zijn de pretparken aan de beurt. Met Charmander of Pikachu in de achtbaan? Dat kan.

Tips voor dit weekend!

landelijk  -  Van haring happen tot misdaden oplossen: bekijk onze weekendtips en geniet optimaal van je weekend. Veel plezier!

Magische lichtshow Jeroen Bosch

den bosch, Noord-Brabant  -  Bekijk tot en met december de magische lichtshow van de Efteling op de Markt in Den Bosch.

Speuren naar Pinokkio

kaatsheuvel, Noord-Brabant  -  Ga op zoek naar de hoofdrolspelers in het 29e sprookje van de Efteling. Pinokkio huist sinds kort in het Sprookjesbos. Maar waar?

Vijf musicals om je op te verheugen

landelijk  -  Zing mee met de klassiekers van Grease of laat je de spanning in The Bodyguard je meeslepen. Vijf musicals om je op te verheugen!

Top 3 attractieparken

Snelle achtbanen en leuke kinderattracties. Welke pretparken zijn het leukst? De bezoekers van DagjeWeg.NL vellen hun oordeel.

Blote billen in de Efteling

kaatsheuvel, Noord-Brabant  -  Een hele ijdele keizer wandelt vandaag de poorten van de Efteling binnen. Maak kennis met dit nieuwe sprookje in het Sprookjesbos!

Dagje uit dit weekend

Tijdens deze donkere, korte dagen kunnen we wel wat gezelligheid gebruiken! Fleur dit weekend op met kerst, films en sprookjes.

Nog een rondje achtbaan!

Niet alle attractieparken zijn gesloten in de winter. Beleef met deze tips gewoon nog een rondje achtbaan!

Efteling is jarig vandaag!

kaatsheuvel, Noord-Brabant  -  De Efteling bestaat vandaag zestig jaar. Bekijk de nieuwe watershow Aquanura en vier het feestje mee!

Beleef de Winter Efteling

kaatsheuvel, Noord-Brabant  -  De Winter Efteling is begonnen! De Vliegende Hollander zou eigenlijk gesloten zijn, maar blijft twee weken langer open!

Efteling draagt een winterjas

kaatsheuvel, Noord-Brabant  -  Roodkapje draagt een dikke sjaal en Langnek z'n neus is bevroren. De Winter Efteling duurt nog één weekend!

Efteling zonder Droomvlucht

kaatsheuvel, Noord-Brabant  -  De Droomvlucht in de Efteling is voor onbepaalde tijd gesloten, vanwege kleine scheurtjes in de baan.