Herfstvakantie Wadden

UITgelicht

herfstvakantie in Wadden (44)

Nationaal Park Duinen van Texel

de koog, Noord-Holland  -  Natuur, duinen en zee in overvloed. Dat is Nationaal Park Duinen van Texel. Ga wandelen, fietsen of paardrijden en geniet van een heerlijk dagje in de natuur!

elke dag geopend 

Wrakkenmuseum

terschelling formerum, Friesland  -  Het wrakkenmuseum is gebouwd met het wrakhout van een schip. Zowel in het museum als in de tuin van het museum zijn allerlei uiteenlopende voorwerpen te zien.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag 

Landgoed De Bonte Belevenis

den hoorn, Noord-Holland  -  Aan de duinen van het dorpje Den Hoorn ligt Landgoed De Bonte Belevenis. Leer alles over bijzondere ambachten zoals bier brouwen of zeep maken en doe het zelf!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Wrakkenmuseum Terschelling

formerum, Friesland  -  In het rommelige Wrakkenmuseum op Terschelling liggen zelf opgedoken voorwerpen uit scheepswrakken.

elke dag geopend 

Kaap Skil - zeemansverhalen en gerookte vis

oudeschild, Noord-Holland  -  Geniet van een lekker gerookt visje, luister naar spannende zeemansverhalen en repareer een visnet. In het Texelse museum Kaap Skil staan jutters en zeelui centraal en krijg je zelf ook zeebenen!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Brandspuithuuske

nes, Friesland  -  Neem een kijkje in een brandspuithuisje op Ameland. Hier werden vroeger de brandspuiten bewaard.

open op maandag, woensdag, donderdag 

Eilander Balgexpres

schiermonnikoog, Friesland  -  Ga mee met de Eilander Balgexpres en beleef Schiermonnikoog van een heel andere kant! De tocht gaat naar het meest oostelijke deel van het eiland: De Balg.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Maritiem Centrum Abraham Fock

hollum, Friesland  -  Leer alles over het redden van mensen op zee. Hoor prachtige verhalen en navigeer door het Maritiem Centrum Abraham Fock.

elke dag geopend 

Georgische begraafplaats Texel

den burg, Noord-Holland  -  De Georgische begraafplaats Loladse in Oudeschild (gemeente Texel) herinnert aan de opstand van de GeorgiĆ«rs aan het eind van de Tweede Wereldoorlog.

elke dag geopend 

Molen De Verwachting

hollum, Friesland  -  Neem een kijkje in koren- en mosterdmolen 'De Verwachting', een hoge molen in het Amelandse Hollum.

's zondags gesloten 

Museum Tromp's Huys

vlieland, Friesland  -  In Museum Tromp's Huys is van alles te vinden over het maritieme verleden van Vlieland. En reken maar dat daar veel over te vertellen is!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Bunkermuseum Ameland

hollum, Friesland  -  De uitgegraven keukenbunker op Ameland neemt je mee naar een tijd waarin de Duitsers de dienst uitmaakten op het eiland. Hoewel de meeste zomerhuisjes werden afgebroken, wist het zomerhuisje Donax zich staande te houden.

elke dag geopend 

UITagenda Wadden herfstvakantie

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Herfstvakantie Wadden UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

woensdag

27 oktober 2021Jutten en schelpen zoeken op SchiermonnikoogBraakballen pluizen bij Het Baken SchiermonnikoogTrekvogelwandeling op SchiermonnikoogCulturele dorpswandeling SchiermonnikoogSterrenwandeling op SchiermonnikoogWad excursie op Schiermonnikoogwoensdag 27 oktober 2021

donderdag

28 oktober 2021Wad excursie op SchiermonnikoogLeer het eiland fietsend kennen op SchiermonnikoogWad excursie op SchiermonnikoogSterrenwandeling op SchiermonnikoogVoorstelling 'De man met de bomen' op SchiermonnikoogJutten en schelpen zoeken op Schiermonnikoogdonderdag 28 oktober 2021

vrijdag

29 oktober 2021Leer het eiland fietsend kennen op SchiermonnikoogWad excursie op SchiermonnikoogSterrenwandeling op SchiermonnikoogVoorstelling 'De man met de bomen' op SchiermonnikoogJutten en schelpen zoeken op SchiermonnikoogZeehondenexperiencevrijdag 29 oktober 2021

zaterdag

30 oktober 2021Wad excursie op SchiermonnikoogSterrenwandeling op SchiermonnikoogVoorstelling 'De man met de bomen' op SchiermonnikoogJutten en schelpen zoeken op SchiermonnikoogZeehondenexperienceZeehondenexperiencezaterdag 30 oktober 2021

zondag

31 oktober 2021Jutten en schelpen zoeken op SchiermonnikoogZeehondenexperienceZeehondenexperienceWaddenexperience met de rescuebootCulinaire wandeling November Wandelmaand op SchiermonnikoogGluren bij de buren November Wandelmaand op Schiermonnikoogzondag 31 oktober 2021

maandag

1 november 2021Culinaire wandeling November Wandelmaand op SchiermonnikoogGluren bij de buren November Wandelmaand op SchiermonnikoogPaddenstoelenwandeling November Wandelmaand op SchiermonnikoogLeer het eiland fietsend kennen op SchiermonnikoogCulinaire wandeling November Wandelmaand op SchiermonnikoogNe kom yn November Wandelmaand Schiermonnikoogmaandag 1 november 2021