Wat te doen dierentuinen in Rotterdam

80 artikelen en reportages dierentuinen in rotterdam

Uit in Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland  -  Rotterdam is een veelzijdige en veelkleurige stad. Leuk om een dagje te bezoeken, maar een dag is eigenlijk te kort.

Bijzondere geboorte in Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland  -  Blijdorp heeft er een eeuw op moeten wachten, maar deze week was het dan zover. De eerste kroeskoppelikaan kroop uit het ei.

Kom dollen met Olli

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Kom spelen met Olli in de nieuwe overdekte speeltuin in Diergaarde Blijdorp! En vergeet niet het kleine girafje Zoë te bewonderen.

Maak kennis met insecten

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Ontmoet de vreemdste insecten en andere dieren zonder ruggegraat tijdens insectenweekend in Diergaarde Blijdorp!

De wijde wereld in!

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  De leeuwenwelpjes uit Diergaarde Blijdorp zetten gisteren heel voorzichtig hun eerste stapjes in de wijde wereld.

Geef Blijdorp een duwtje

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Help Diergaarde Blijdorp met het begrotingstekort door een lekker dagje uit te gaan.

Dagje uit dit weekend!

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Het is weer bijna weekend! Maar wat gaan we doen? De DagjeWeg.NL weekend Top 5 helpt!

Win 2 vrijkaartjes voor het Mondriaanhuis

prijsvraag Wie kent de rode, gele en blauwe vlakken van Piet Mondriaan niet? In zijn geboortehuis het Mondriaanhuis ontdek je alles over het leven van deze De Stijl-kunstenaar. Een flitsende video-installatie laat zien hoe Mondriaans kunst langzaam veranderde van realistisch naar abstract, je kunt zijn...