Nieuws & Reportages

Arnhem: de favorieten van Akketien

arnhem, Gelderland  -  Ga op ontdekkingstocht door Arnhem. Met de tips van Akketien ben je een hele dag zoet. Winkeltjes, hapjes en de 'huiskamerflow'.

Er was eens...een sprookjesstad

archief arnhem, Gelderland  -  Hee, kijk! Een zeemeermin! En daar, een prinses! Tijdens het Sprookjesfestival is Arnhem totaal betoverd.

7 gezinsuitjes voor de meivakantie

archief landelijk  -  Heerlijk, die meivakantie! Neem deze vakantie de kans waar om tijd te maken voor het gezin, ook al wachten er nog zoveel klusjes!

Dagje uit dit weekend

archief De voorjaarsvakantie begint dit weekend! Vier de vrijheid met de Weekend Top 5 van DagjeWeg.NL. Naar de Huishoudbeurs of...?

Schaats- en waterplezier in de zon!

archief arnhem, Gelderland  -  Kom lekker schaatsen in je korte broek bij het Nederlands Watermuseum! Breng daarna een bezoek aan het verfrissende museum.

Watermuseum Arnhem tijdje onder water

archief arnhem, Gelderland  -  Het Nederlands Watermuseum heeft zondagochtend een tijdje onder water gestaan. Niet vanwege een expositie, maar door de regenval.

Bestemming Antarctica

archief arnhem, Gelderland  -  Negentig procent van het ijs op de wereld ligt op het continent Anarctica. Fotograaf Flip de Nooyer maakte zes jaar geleden een prachtig fotoreportage van zijn tocht naar het zuidelijke continent. Tot en met Oudejaarsdag is die in het Watermuseum...

Vaderdagweekend met muziek, toneel en watersport

archief Er wacht weer een weekend vol activiteiten. Dagjeweg.NL heeft er weer een aantal voor u uitgezocht. Begin het weekend met een bijzonder klassiek concert in Den Haag, Festival Classique biedt een enorm groot aanbod. Ga op zaterdag lekker een dagje...

Veel te doen in meivakantie

archief De meivakantie staat weer voor de deur. Van 28 april tot 6 mei organiseren vele musea in Nederland daarom extra activiteiten. Variërend van een kasteelbezoek, een code kraken bij Orientalis, leren over beren tot een workshop watermuziek: voor...