Meer lezen over Eye Filmmuseum

Amsterdam: de favorieten van Stevo

amsterdam, Noord-Holland  -  Ontdek onder leiding van Stevo Akkerman de leukste plekjes van Amsterdam. Hij werkt al jaren in de stad en deelt zijn favorieten.

Uren film kijken tijdens IDFA

amsterdam, Noord-Holland  -  Even geen hapsnap internetvideo's, maar films waar je goed voor moet zitten tijdens IDFA.

Nieuw zicht over Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Bekijk Amsterdam met een frisse blik vanaf het nieuwe panoramaterras de A'DAM Lookout.

Dagje uit dit weekend!

landelijk  -  Heb jij al plannen voor dit extra lange weekend? Bekijk onze tips. Vrolijk Pasen!

Kijk in het jaar van musea

landelijk  -  De Nederlandse musea hebben een goed jaar achter de rug. Benieuwd naar de publiekstrekkers en wat er dit jaar staat te gebeuren?

EYE presenteert: Kunst van Kentridge

amsterdam, Zuid-Holland  -  Bekijk kunst met een boodschap in EYE Amsterdam! William Kentridge laat een wereld van ongelijkheid zien op een bijzondere manier!

Ontdek de filmwereld met Cinemini!

amsterdam, Zuid-Holland  -  Elke zondag is er Cinemini: een leuke, korte filmvoorstelling speciaal voor de kleinste kinderen. Ontdek de bioscoop!

Bekijk de winnaars van de Oscars

amsterdam, Noord-Holland  -  Acteurs en films kregen afgelopen zondag de felbegeerde Oscars uitgereikt. Bekijk zelf de grote winnaars en oordeel!

Dagje uit dit weekend

De koek is nog niet op! Ontmoet muzikale sneeuwpoppen, kijk een goede film en begin het nieuwe jaar vrolijk met de Weekend Top 5!

De leukste gratis dagjes uit

Met de feestdagen in aantocht naderen een lege portemonnee én kou. Voorkomen is beter dan genezen: ga eropuit met onze tips!

Magische momenten met Marilyn

amsterdam, Noord-Holland  -  Precies vijftig jaar na haar overlijden organiseert het EYE filmmuseum vandaag een speciale Marilyn Monroe Marathon.

Dagje uit dit paasweekend

Laat het paasweekend niet verregenen en maak er zelfs met dit druilerige weer een leuk weekend van. DagjeWeg.NL weet hoe!

Dagje weg met Dickens

Het is het jaar van Charles Dickens! Vind deze beroemde auteur door heel Nederland en ga een dagje weg met Dickens.

Amsterdamse filmhuizen gaan samen

amsterdam, Noord-Holland  -  Een groep jonge theaterliefhebbers kwam op het idee om een gezamelijke website op te zetten. Alle filmactiviteiten op een rijtje

Weg dit weekend

Maak het weekend nog leuker en ga op pad. DagjeWeg.NL weet precies waar u naar toe moet.

Filmmuseum eert omstreden Heesters

amsterdam, Noord-Holland  -  Het Filmmuseum in Amsterdam geeft de Nederlandse film 'De vier Mullers' waarin acteur Johan Heesters speelt opnieuw uit.

Herinneringen aan Romy

amsterdam, Noord-Holland  -  Elk jaar met kerst behoren de Sissifilms tot het televisieaanbod. De een griezelt bij de zoetheid van het verhaal, de ander kan eindeloos kijken naar het romantische levensverhaal van keizerin Elizabeth van Oostenrijk. Hoofdrolspeelster Romy...