Meer lezen over Eye Filmmuseum

Amsterdam: de favorieten van Stevo

amsterdam, Noord-Holland  -  Ontdek onder leiding van Stevo Akkerman de leukste plekjes van Amsterdam. Hij werkt al jaren in de stad en deelt zijn favorieten.

Amsterdamse filmhuizen gaan samen

amsterdam, Noord-Holland  -  Een groep jonge theaterliefhebbers kwam op het idee om een gezamelijke website op te zetten. Alle filmactiviteiten op een rijtje

Nieuw zicht over Amsterdam

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Bekijk Amsterdam met een frisse blik vanaf het nieuwe panoramaterras de A'DAM Lookout.

Dagje uit dit weekend!

archief landelijk  -  Heb jij al plannen voor dit extra lange weekend? Bekijk onze tips. Vrolijk Pasen!

Kijk in het jaar van musea

archief landelijk  -  De Nederlandse musea hebben een goed jaar achter de rug. Benieuwd naar de publiekstrekkers en wat er dit jaar staat te gebeuren?

EYE presenteert: Kunst van Kentridge

archief amsterdam, Zuid-Holland  -  Bekijk kunst met een boodschap in EYE Amsterdam! William Kentridge laat een wereld van ongelijkheid zien op een bijzondere manier!

Ontdek de filmwereld met Cinemini!

archief amsterdam, Zuid-Holland  -  Elke zondag is er Cinemini: een leuke, korte filmvoorstelling speciaal voor de kleinste kinderen. Ontdek de bioscoop!

Bekijk de winnaars van de Oscars

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Acteurs en films kregen afgelopen zondag de felbegeerde Oscars uitgereikt. Bekijk zelf de grote winnaars en oordeel!

Dagje uit dit weekend

archief De koek is nog niet op! Ontmoet muzikale sneeuwpoppen, kijk een goede film en begin het nieuwe jaar vrolijk met de Weekend Top 5!

Magische momenten met Marilyn

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Precies vijftig jaar na haar overlijden organiseert het EYE filmmuseum vandaag een speciale Marilyn Monroe Marathon.

Dagje weg met Dickens

archief Het is het jaar van Charles Dickens! Vind deze beroemde auteur door heel Nederland en ga een dagje weg met Dickens.

Filmmuseum eert omstreden Heesters

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Het Filmmuseum in Amsterdam geeft de Nederlandse film 'De vier Mullers' waarin acteur Johan Heesters speelt opnieuw uit.