Meer lezen over Orchideeën Hoeve

Toverachtige tuinen

landelijk  -  Ontdek de veranderingen van de natuur niet in je eigen achtertuin, maar in een botanische tuin, theetuin of wereldtuin!

Als Indiana Jones door Nederland

Wie kent de avonturier Indiana Jones nou niet! Deze stoere held verveelt zich nooit. Dan weer zet hij razendsnel een houten vlot in elkaar, terwijl hij vecht met krokodillen, de volgende keer gaat hij op schattenjacht en ontmoet gevaarlijke...

Weg in de kerstvakantie

Er is van alles te doen in de kerstvakantie. Er zijn honderden uitstapjes, concerten en kerstmarkten in heel Nederland.

Dagje dierentuin: dit is nieuw!

landelijk  -  De poorten van de dierentuinen bleven in de voorbije maanden dan wel gesloten, het leven stond er niet stil. Nieuwe diersoorten betrokken hun verblijven en er is hard gewerkt aan manieren waarop je ze nog beter kunt bewonderen. Dit is allemaal...

Dagje uit dit paasweekend!

landelijk  -  Hopelijk komt het zonnetje weer tevoorschijn dit paasweekend! Geniet van een extra lang weekend. Fijne paasdagen!

Top 10 uitjes van de herfst

landelijk  -  De herfstvakantie is voorbij, maar deze populaire uitjes kun je nog steeds bezoeken. Tijd voor een dagje uit?

Ontmoet griezels uit de jungle

luttelgeest, Flevoland  -  Griezels uit de jungle! Bekijk ze iedere dag heel dichtbij in de Orchideeën Hoeve tijdens een speciale Meet & Greet.

5 leuke uitjes met Moederdag

Oeps, ben je een cadeautje voor Moederdag vergeten? Neem je moeder mee op pad en ga samen een leuk dagje uit!

Overleef in de jungle

luttelgeest, Flevoland  -  Aangespoeld op een onbewoond eiland met een grote jungle en wat nu? Leer te overleven in het wild bij de Orchideeën Hoeve.

Kou lokt minder mensen naar Keukenhof

lisse, Zuid-Holland  -  Kou, regen, de crisis en de aswolk trokken minder bezoekers dan vorig jaar naar de mooiste tuin van Nederland: de Keukenhof.

Weg dit weekend

Maak het weekend nog leuker en ga op pad. DagjeWeg.NL weet precies waar u naar toe moet.

Exotische bloemenpracht

luttelgeest, Flevoland  -  De kleurrijke orchideeën zijn één van de meest opvallende bloemen. Om de verscheidenheid en exotische schoonheid te laten zien organiseert de Orchideeënhoeve in Luttelsgeest 'Europa’s mooiste Orchideeëntentoonstelling'. Van 21 t/m 25 maart kunnen...