Meer lezen over Diergaarde Blijdorp

Snelstzwemmende pinguïn nu in Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland  -  Vanaf vandaag zwemt de ezelspinguïn in de bassins van Diergaarde Blijdorp. De vogel is voor het eerst te zien in Nederland.

Beschuit met muisjes in de dierentuinen!

landelijk  -  Het was een mooie zomer in de Nederlandse dierentuinen. Heel veel jonge diertjes zagen het levenslicht . Wij maakten een overzichtje van alle geboortekaartjes die we bij DagjeWeg.NL ontvingen. Ga snel een keer langs voor beschuit met muisjes!

Dagje dierentuin: dit is nieuw!

landelijk  -  De poorten van de dierentuinen bleven in de voorbije maanden dan wel gesloten, het leven stond er niet stil. Nieuwe diersoorten betrokken hun verblijven en er is hard gewerkt aan manieren waarop je ze nog beter kunt bewonderen. Dit is allemaal...

Kom dollen met Olli

rotterdam, Zuid-Holland  -  Kom spelen met Olli in de nieuwe overdekte speeltuin in Diergaarde Blijdorp! En vergeet niet het kleine girafje Zoë te bewonderen.

Wat gaan we doen met het weekend?

brunssum, Zuid-Holland  -  Volop genieten dit weekend! Lekker naar buiten voor een gezellig uitstapje. Vijf tips voor een zonnig weekend.

Op bezoek bij kleine girafjes

emmen, Drenthe  -  De Nederlandse dierentuinen stromen vol met girafjes. Kom ook kijken in Dierenpark Emmen en Diergaarde Blijdorp!

Meivakantie in de dierentuin

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Vier een leuke meivakantie in de dierentuin. DagjeWeg.NL zet de leukste activiteiten op een rij!

Maak kennis met insecten

rotterdam, Zuid-Holland  -  Ontmoet de vreemdste insecten en andere dieren zonder ruggegraat tijdens insectenweekend in Diergaarde Blijdorp!

De wijde wereld in!

rotterdam, Zuid-Holland  -  De leeuwenwelpjes uit Diergaarde Blijdorp zetten gisteren heel voorzichtig hun eerste stapjes in de wijde wereld.

Geef Blijdorp een duwtje

rotterdam, Zuid-Holland  -  Help Diergaarde Blijdorp met het begrotingstekort door een lekker dagje uit te gaan.

Kerstvakantie in de dierentuin

Een dik pak sneeuw voor de deur en gezellige feestdagen: de kerstvakantie komt dichtbij! Ga een dagje weg naar de dierentuin!

Oktober Kennismaand!

Heel de maand oktober is het Oktober Kennismaand. Ga op ontdekkingstocht en ontdek de wereld van techniek en wetenschap.

Panda ontsnapt uit Artis

amsterdam, Noord-Holland  -  Een kleine panda is gisteren ontsnapt uit dierentuin Artis. Het dier kon alweer snel worden gevangen.

Albinoslang geboren in Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland  -  In Diergaarde Blijdorp zijn drie totaal verschillende slangen geboren. En dat is heel uniek.

Bokito opnieuw papa

rotterdam, Zuid-Holland  -  Bokito is voor de vijfde keer vader geworden. Afgelopen dinsdag werd een gorillababy geboren in Diergaarde Blijdorp.

Babyboom-week voor Diergaarde Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland  -  Een ware babyboom bij Diergaarde Blijdorp. Deze week zijn er negen klipdassen, twee ezelspinguins en een gorillababy geboren.

Meer vleermuizen in Nederland

Het aantal vleermuizen in Nederland neemt toe. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Blijdorp gooit de steur terug

rotterdam, Zuid-Holland  -  Diergaarde Blijdorp brengt de steur terug in Nederland. Nu nog in het Oceanium, maar wellicht later in het wild?

Aap ontsnapt uit Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland  -  Vanochtend is een aap uit Diergaarde Blijdorp ontsnapt. Verzorgers konden het dier al weer snel vangen.

Meerkatten versus gorilla's

rotterdam, Zuid-Holland  -  De gorilla's in Diergaarde Blijdorp nemen een levensveranderende stap. Ze gaan samenwonen met de meerkatten!

Lente in de dierentuin

Het is lente in de dierentuin! Geboortes, verbouwingen en nieuwe dieren luiden het nieuwe seizoen in de dierentuin goed in!

Adopteer een dier uit Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland  -  Diergaarde Blijdorp gaat op zoek naar sponsors voor de dieren. Zo hoopt de dierentuin geld in het laatje te brengen.

En hij heet...Vicks!

rotterdam, Zuid-Holland  -  Het kleine ijsbeertje in Diergaarde Blijdorp heeft een naam en een sponsor: Vicks!

Dierentuinen minder populair

Het weer en de recessie gooiden voor veel dierentuinen een beetje roet in het eten. De bezoekersaantallen daalden licht.

IJsbeer eet jong op

nuenen, Noord-Brabant  -  Het ijsbeerjong in Dierenrijk Nuenen is spoorloos verdwenen. Moeder Beja heeft haar kleintje waarschijnlijk opgegeten.