Meer lezen over Madurodam

To do list voor 2018

landelijk  -  Sta je straks vooraan bij deze uitjes? Hier staat wat te gebeuren in 2018.

Vier de herfstvakantie in Madurodam

den haag, Zuid-Holland  -  Vier de herfstvakantie in Madurodam, met sport, spel en theater. Profiteer van de vroegboekactie en krijg 5 euro korting.

Ruik de geur van overwinning

den haag, Zuid-Holland  -  Het dromen over een WK-finale in 2014 is begonnen! In de nieuwe attractie van Madurodam hangt de geur van overwinning.

Dagje uit dit paasweekend

Laat het paasweekend niet verregenen en maak er zelfs met dit druilerige weer een leuk weekend van. DagjeWeg.NL weet hoe!

Madurodam vijf maanden potdicht

den haag, Zuid-Holland  -  Madurodam sluit voor vijf maanden haar deuren. Na een grote verbouwing moet het park er weer picobello uit zien.

Gratis naar Madurodam!

den haag, Zuid-Holland  -  Kinderen mogen gratis Madurodam bezoeken tijdens de herfstvakantie! Het park gaat na de vakantie voor lange tijd dicht.

Neem afscheid van Madurodam

den haag, Zuid-Holland  -  Breng een nostalgisch bezoekje aan Madurodam. Enkele maanden sluit het park haar deuren om een transformatie te ondergaan.

Klein maar fijn?

Alle hoogtepunten van Nederland in het klein. Leuk voor toeristen, maar is Madurodam ook leuk voor de Nederlander?

Madurodam in Bijlmer

amsterdam, Noord-Holland  -  Er komt een tweede Madurodam in de Amsterdamse Bijlmer. Tenminste, dat wil stadsdeelraadslid Ros Ristie.

Gouden Kalf loeit in Madurodam

den haag, Zuid-Holland  -  In Madurodam glimt vanaf vandaag het Gouden Kalf, de belangrijkste Nederlandse filmprijs.

WK begonnen in Madurodam

den haag, Zuid-Holland  -  Het WK 2010 is al begonnen in Madurodam. Nederland gaat vol in de aanval tegen Denemarken!

Kou lokt minder mensen naar Keukenhof

lisse, Zuid-Holland  -  Kou, regen, de crisis en de aswolk trokken minder bezoekers dan vorig jaar naar de mooiste tuin van Nederland: de Keukenhof.

Glazen Huis op slot

groningen, Groningen  -  Zes dagen plaatjes draaien voor het goede doel. Prinses Màxima sluit vanavond de deur van het Glazen Huis.

Komt er een Madurodam 2?

amsterdam, Noord-Holland  -  Misschien komt er wel een tweede Madurodam in Amsterdam. Niet omdat de directie van het bestaande Madurodam wil uitbreiden, maar particulier Roy Ristie vindt dat het park te weinig doet om de oud-verzetsheld George Maduro te eren.

Dokter Wagemaker in Madurodam

den haag, Zuid-Holland  -  Texel-liefhebbers komen vanaf nu een herkenbaar plaatje tegen als ze naar Madurodam gaan: veerboot MS Dokter Wagemaker.

Weg in eigen land

Vindt u de benzine te duur of de vliegtax te hoog om het land te verlaten? Niet getreurd, genoeg te doen in Nederland deze zomer.

Weg dit weekend

Maak het weekend nog leuker en ga op pad. DagjeWeg.NL weet precies waar u naar toe moet.

Sesamstraat in Madurodam

den haag, Zuid-Holland  -  Madurodam start de educatieve en interactieve expositie "Sesamstraat in Madurodam".

Miniatuurversie Des Indes in Madurodam

den haag, Zuid-Holland  -  Een miniatuuruitvoering van het beroemde Haagse tophotel Des Indes komt in Madurodam te staan. Morgen, woensdag 19 september, tekenen beide partijen daarover een contract in het hotel dat als zeer luxueus bekend staat.

Lichtshow Hansje Brinker in Madurodam

den haag, Zuid-Holland  -  Stel je voor: je vliegt 's nachts over Nederland. Wat zie je dan? Wie daar een indruk van wil krijgen, moet deze zomer 'Madurodam by Light' bezoeken. Tot en met 1 september baadt het miniatuurpark elke avond in een zee van licht met een...

Madurodam krijgt miniversie hunebed D27

borger, Drenthe  -  Madurodam krijgt een mini-hunebed. Het Borger hunebed D27 is daar vanaf eind september op schaal te zien. Met de plaatsing van het miniatuurhunebed wordt volgens het Hunebedcentrum in Drenthe een historische fout hersteld.

Dierentuin van ijs

scheveningen, Zuid-Holland  -  Buiten stijgt de temperatuur en schijnt de zon, in Madurodam bibberen bezoekers juist in de vrieskou. Bij een temperatuur van -10 °C is daar de expositie ‘Magic Ice Zoo’ te zien. Tot 29 mei staat in Scheveningen een dierenrijk van ijs.