Meer lezen over Kasteel de Haar

Speel je eigen sprookje

In heel Nederland sieren de prachtigste kastelen het landschap. Stap over de ophaalbrug en speel je eigen sprookje.

Met deze dagjes uit wordt Pasen onvergetelijk!

landelijk  -  Wie komt daar al stiekem om de hoek kijken? De Paashaas! Tijdens een lang weekend vrij, geniet je van heel veel toffe activiteiten. Dit zijn de leukste dagjes uit met Pasen.

Wat te doen op eerste kerstdag?

landelijk  -  Verlaat de hapjes, taartjes en uitbundige gerechten en ga gewoon een dagje uit op eerste kerstdag! Dit kun je allemaal doen.

De geboorte van Kasteel de Haar

haarzuilens, Utrecht  -  Duik in het luxe leven van de baron en barones op Kasteel de Haar en bekijk de tekeningen van meester-architect Pierre Cuypers.

Dagje uit dit weekend

landelijk  -  De natuur in of toch een bezoekje aan het wilde westen? Bekijk vijf leuke uitjes voor dit weekend. Veel plezier!

Stap in de sprookjestrein

simpelveld, Limburg  -  Op het station van de Miljoenenlijn wacht een sprookjesachtige trein op passagiers. Prinsesjes en prinsen: stap snel op!

Onvergetelijk begin van de wintertijd

haarzuilens, Utrecht  -  Maak een goede start van de winter tijdens de Country & Christmas Fair: sfeervoll shoppen en genieten rondom Kasteel de Haar.

Dagje uit dit weekend

De koek is nog niet op! Ontmoet muzikale sneeuwpoppen, kijk een goede film en begin het nieuwe jaar vrolijk met de Weekend Top 5!

Circusje spelen op het Muiderslot

muiden, Noord-Holland  -  De zomervakantie zit er bijna op, ook op het Muiderslot . Maar de laatste dagen gaan hier niet ongemerkt voorbij! Het Muiderslot nodigde circusartiesten uit om iedereen te fijne kneepjes van het circusvak te leren. Of dat nu fietsen op één wiel...

Er was eens een sprookjeskasteel...

haarzuilens, Utrecht  -  Kasteel de Haar maakt zich op voor een groots feest. Maar er gebeuren wonderlijke dingen... Kom met eigen ogen kijken!

Kasteel de Haar wacht op je!

haarzuilens, Utrecht  -  Kasteel de Haar is gisteren feestelijk geopend. Vandaag begint een tijdelijke expositie 'Glamour op de Haar'.

Kasteel de Haar opent met glamour

haarzuilens, Utrecht  -  Kasteel de Haar is na tien jaar restaureren weer om door een ringetje te halen. Op 15 juni opent het kasteel haar poorten.

Kasteel de Haar klaar voor bezoek

haarzuilens, Utrecht  -  Kasteel de Haar is na jaren in de rommel van de restauratie eindelijk weer opgeruimd. Klaar voor een vernieuwde rondleiding.

Baron van Zuylen overleden

haarzuilens, Utrecht  -  Baron Thierrry van Zuylen, eigenaar van het bekende kasteel in Haarzuilens, is zondag overleden.

Weg dit weekend

Laat uw fantasie de vrije loop gaan, en maak wat van uw weekend! DagjeWeg.NL geeft slechts een aantal 'fantastische' uitstapjes.

Extra geld voor Utrechtse publiekstrekkers

Utrecht  -  De Provincie Utrecht trekt 18.000 euro uit voor een drietal nieuwe toeristische trekpleisters in de gemeente. Wielerklassieker Dutch Food Valley Classic, 'Het Grootste Staatsbezoek aller tijden' en Kasteel De Haar krijgen extra geld.

Veel te doen in meivakantie

De meivakantie staat weer voor de deur. Van 28 april tot 6 mei organiseren vele musea in Nederland daarom extra activiteiten. Variërend van een kasteelbezoek, een code kraken bij Orientalis, leren over beren tot een workshop watermuziek: voor...