Meer lezen over Nederlands Openluchtmuseum

Happy birthday to you!

Binnenkort een jarig Jobje of Jetje in huis? DagjeWeg.NL biedt een helpende hand bij de organisatie van een kinderfeestje.

Zomeravond in het Openluchtmuseum

arnhem, Gelderland  -  Voor het eerst in haar geschiedenis is het Nederlands Openluchtmuseum ook 's avonds open voor publiek. Geniet van heerlijke lange zomeravonden met live-muziek, lekker eten en extra activiteiten. En dans in de silent-disco tot de zon ondergaat!

Geniet van een echte Hollandse winter in het Openluchtmuseum

arnhem, Gelderland  -  De winter is aangebroken in het Nederlands Openluchtmuseum ! Zwier vanaf 7 december over de ijsbaan van bijna duizend vierkante meter of sla je eerste slagen op de krabbelbaan, ouderwets achter een stoel. En glij van de razendsnelle sleebaan! Na...

Top 10 uitstapjes voor de zomermaanden

landelijk  -  De zomermaanden zijn perfect voor een dagje weg! Heb je inspiratie nodig, kijk dan naar de populairste uitjes . En ga eropuit, met hopelijk een zonnetje of op een stralende zomerse dag.

Wat is er te doen op Tweede Paasdag?

landelijk  -  Struinen over de markt, met korting naar het Nederlands Openluchtmuseum of bingoën met Dries Roelvink. Tips voor Tweede Paasdag!

Dagje uit dit weekend!

landelijk  -  Hopelijk komt het zonnetje weer tevoorschijn dit weekend! Vier de lente met deze leuke uitjes op 25 en 26 maart.

Wat is er te doen dit weekend?

landelijk  -  Met deze tips geniet je extra van het eerste decemberweekend. De leukste uitjes voor 3 en 4 december op een rij. Fijn weekend!